| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; i čitajuci ovo, i prije ustvari čitanja mogla sam si i mislit to čemu je riječ...Još jedan dečkić dosao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? i čitajuci ovo, i prije ustvari čitanja mogla sam si i mislit to čemu je riječ...Još jedan dečkić dosao na forum samo s ciljem da nam iznese svoj '' problem '' tražeći suosjećanje, savjet ili tko zna što... Evo stvarno bi mogli ozbiljno promislit o tome da napalćujemo ove savjete... Pa nismo mi ko 911 tu za hitne slucajve iako ruku na srce nije ovo bas neki hitan slucaj... Decko na kraju si sam napisao da imas prijatelje, novac, obitelj ti je zdrava...pa dobro sta bi ti htio vise, nije mi jasno... Ja imam par ljudi u zivotu uz obitelj koji su mi neizmjerno dragi i ne treba mi vise, para bas i nema za bacanje, al skrpaju starci za osnovno sta mi treba i takodjer kao i ti idem u gimnaziju i ziva sam...Lijek ne trazim u alkoholu, kao prvo jer nema smisla, a kao drugo puno košta, a para nemam na bacanje ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #42 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Nemožeš tako! ![]() A što ako je emo? ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Nemojte nas svuda miješat ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 15
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? ponovno napominjem u slučaju da se nekome ne svidja način na koji sam opisao svoj život neka slobodno kaže, drage volje ću mu poslati svoj cijeli potpuni životopis pa neka se zapita malo tko ima ljepši život.... ustvari ako ste toliko željni toga drage će vam volje napisati cijeli svoj životopis... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Molim te nemoj se ljutiti, ali svatko u životu ima problema, znam da su tvoji tebi sada najgori i najteži, ali što tako jako fali tvom životu? imaš love, imaš mamu i tatu, curu ćeš lako naći, kad-tad (nisu sve drolje), a što se tiče cuganja-pa nemoj pit toliko, budi karakter i reci NE, uostalom sam si rekao da imaš dobre frendove, pa di ćeš bolje?!
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Da StO Je EmO... O BOzEEeEeeEeEEeEeEEeEe... NeObRazOVaNiH lJuDi... ImAs IntErNet, gOoGle, upRi EmO i tRAzI... jEdnOsTAvNo...XD
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fancy life |
« srednja škola
|
Umjetni pircing »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:59.