Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; i čitajuci ovo, i prije ustvari čitanja mogla sam si i mislit to čemu je riječ...Još jedan dečkić dosao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-07, 10:54   #41 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Re: Što biste učinili da imate ovakav život?

i čitajuci ovo, i prije ustvari čitanja mogla sam si i mislit to čemu je riječ...Još jedan dečkić dosao na forum samo s ciljem da nam iznese svoj '' problem '' tražeći suosjećanje, savjet ili tko zna što... Evo stvarno bi mogli ozbiljno promislit o tome da napalćujemo ove savjete... Pa nismo mi ko 911 tu za hitne slucajve iako ruku na srce nije ovo bas neki hitan slucaj... Decko na kraju si sam napisao da imas prijatelje, novac, obitelj ti je zdrava...pa dobro sta bi ti htio vise, nije mi jasno... Ja imam par ljudi u zivotu uz obitelj koji su mi neizmjerno dragi i ne treba mi vise, para bas i nema za bacanje, al skrpaju starci za osnovno sta mi treba i takodjer kao i ti idem u gimnaziju i ziva sam...Lijek ne trazim u alkoholu, kao prvo jer nema smisla, a kao drugo puno košta, a para nemam na bacanje
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 12:28   #42 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ako misliš da će ti alkohol pomoći, zadavi se u alkoholu.
Nemožeš tako!
A što ako je emo?
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 13:04   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
A što ako je emo?
Šta je to emo?
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 13:55   #44 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Šta je to emo?
Emo!?!?!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 14:04   #45 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,516
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Nemojte nas svuda miješat
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 14:10   #46 (permalink)
kruha i igara!

A vidi avatara
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 15:06   #47 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika comewithme1717

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 15
comewithme1717 se izdvaja iz mase

ponovno napominjem u slučaju da se nekome ne svidja način na koji sam opisao svoj život neka slobodno kaže, drage volje ću mu poslati svoj cijeli potpuni životopis pa neka se zapita malo tko ima ljepši život....

ustvari ako ste toliko željni toga drage će vam volje napisati cijeli svoj životopis...
comewithme1717 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 15:17   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,443
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Molim te nemoj se ljutiti, ali svatko u životu ima problema, znam da su tvoji tebi sada najgori i najteži, ali što tako jako fali tvom životu? imaš love, imaš mamu i tatu, curu ćeš lako naći, kad-tad (nisu sve drolje), a što se tiče cuganja-pa nemoj pit toliko, budi karakter i reci NE, uostalom sam si rekao da imaš dobre frendove, pa di ćeš bolje?!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 15:56   #49 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,516
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: comewithme1717 Pogledaj Poruke
ponovno napominjem u slučaju da se nekome ne svidja način na koji sam opisao svoj život neka slobodno kaže, drage volje ću mu poslati svoj cijeli potpuni životopis pa neka se zapita malo tko ima ljepši život....

ustvari ako ste toliko željni toga drage će vam volje napisati cijeli svoj životopis...
Ček, koja je tvoja poanta? Dođeš tu, otvoriš temu u kojoj kukaš (vjerojatno bez razloga) i kad ti ekipa kaže svoje mišljenje onda pizdiš o nekim životopisima.. Jel stvarno misliš da se nekom da čitat to, jebote nisi Adrian Mole. Možda ti život i nije tako sjeban, a možda svi mi skupa živimo ko bubrezi u loju u odnosu na tebe. Imaš 18 god. roditelji ti "kenjaju" (wow-jebote jedini si kojem roditelji u toj dobi peru mozak). Imaš posao, dakle zarađuješ lovu i trošiš je na cugu, a obitelj ti je na 1500 kn. Jako zrelo od tebe, ne znam koji k očekuješ od roditelja. Možda da još tebi odvoje koju kunicu za cigare.. Uostalom, ako ti ne odgovara punoljetan si i možeš dignut sidro i otić u podstanare. Pa onda radi za platit režije, stanarinu i cugu.. Bar ti doma neđe kakat, a i moć ćeš izlazit s kim god želiš i kad god želiš..
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 23:24   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-07
Poruka: 33
Bare_d_Ana se izdvaja iz mase

Da StO Je EmO...
O BOzEEeEeeEeEEeEeEEeEe...
NeObRazOVaNiH lJuDi...
ImAs IntErNet, gOoGle, upRi EmO i tRAzI...
jEdnOsTAvNo...XD
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fancy life

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114