| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; ne znam što da ti kažem osim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? ja ne vidim koji je tvoj problem...sam zarađuje novac, može imati žensku koju hoće, ima par super prijatelja... krut te ne do, a ti nesretan...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? NeTkO jE PiTAo sTo jE Emo... Za mEnE Je tO StvAR oPcE KUlTuRE, zAtO SAn i reKlA da uDU NA gOoGlE I uPru TrAzI... a nIje mi sE DaLo citIrAt... ![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Purger | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Tebi je stvar opće kulture da netko zna što i tko je emo !? Daj molim te... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #56 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? A i onaj neki Mihaljević je izjavio da je i on, tj. poznavanje njegovog imena je stvar opće kulture. Bare d Ana, znate li o kome je riječ? Pa i to je opća kultura? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? ma to ti je prolazno.... znam da takve stvari u životu uvijek sjebu čovjeka, al moraš naučit ić dalje.... ta cura ne zaslužuje nikakvo tvoje poštovanje, a i sam si rekao da možeš imat svaku curu, i da imaš dobro društvo koje je uvijek tu za tebe, a to je bitno. Znaš da nisi sam u tom, imaš njih... uostalom naveo si mac dobrih stvari u život, pa šta ti fali.. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 61
![]() | Re: Što biste učinili da imate ovakav život? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fancy life |
« vas prvi put..
|
break dance »