Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Što biste učinili da imate ovakav život? u Društvo forumu; ne znam što da ti kažem osim...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-07, 23:32   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy
Re: Što biste učinili da imate ovakav život?

ne znam što da ti kažem osim

Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 00:23   #52 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Bare_d_Ana Pogledaj Poruke
Da StO Je EmO...
O BOzEEeEeeEeEEeEeEEeEe...
NeObRazOVaNiH lJuDi...
ImAs IntErNet, gOoGle, upRi EmO i tRAzI...
jEdnOsTAvNo...XD
Kakve to veze ima?
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 08:15   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-09-07
Poruka: 43
Barjaktar se izdvaja iz mase

ja ne vidim koji je tvoj problem...sam zarađuje novac, može imati žensku koju hoće, ima par super prijatelja... krut te ne do, a ti nesretan...
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 11:11   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-07
Poruka: 33
Bare_d_Ana se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Kakve to veze ima?
NeTkO jE PiTAo sTo jE Emo...
Za mEnE Je tO StvAR oPcE KUlTuRE, zAtO SAn i reKlA da uDU NA gOoGlE I uPru TrAzI... a nIje mi sE DaLo citIrAt...
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 11:29   #55 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Tebi je stvar opće kulture da netko zna što i tko je emo !?

Daj molim te...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 11:35   #56 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A i onaj neki Mihaljević je izjavio da je i on, tj. poznavanje njegovog imena je stvar opće kulture.
Bare d Ana, znate li o kome je riječ? Pa i to je opća kultura?
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 18:05   #57 (permalink)
Starter

Poruka: 22
mala mimi se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mala mimi

ma to ti je prolazno.... znam da takve stvari u životu uvijek sjebu čovjeka, al moraš naučit ić dalje.... ta cura ne zaslužuje nikakvo tvoje poštovanje, a i sam si rekao da možeš imat svaku curu, i da imaš dobro društvo koje je uvijek tu za tebe, a to je bitno. Znaš da nisi sam u tom, imaš njih... uostalom naveo si mac dobrih stvari u život, pa šta ti fali..
mala mimi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 20:19   #58 (permalink)
Starter

Poruka: 33
Bare_d_Ana se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
A i onaj neki Mihaljević je izjavio da je i on, tj. poznavanje njegovog imena je stvar opće kulture.
Bare d Ana, znate li o kome je riječ? Pa i to je opća kultura?
ZnaN Za mARiA MihAlJEViCa...oNOg skLaDAtElJA AMO reC...To Je jEdiNi miHAlJeViC zA KoJEG ZnAn...SAd nE zNAn jEl tO tAjj na koJeG ti MIsLIs...AlI aKo Ti Ne zNAS StO jE eMo, OnDA StVArNo...
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 21:11   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

jel samo mene zivciraju ova podivljala kvazi kul slova?
Star 29-09-07, 23:36   #60 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika temperamentna

Datum registracije: 22-06-07
Godina: 22
Poruka: 61
temperamentna se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: comewithme1717 Pogledaj Poruke
Hm ovako......

Zamislite ovo i stavite se u moju situaciju

Učenik ste četvrtog razreda jedne od najtežih škola (maturant ste), nemate curu ali možete ju imate no zbog nekih problema ne želite više imati nikakve veze s opozit sex...

Recimo ovako bili ste zaljubljeni u jednu curu iz razreda koju ste voljeli i ona je ''voljela'' vas. S vremenom je to prelazilo u nešto ozbiljno no onda vi saznate da je ona vas prevarila 4 puta i održava još jednu vezu. S tim da vas je ejdnom prevarila s vozačem autobusa a drugi put s čuvarom na bazenima koji ima 42 god.

Onda, imate stalni izvor primanja ali sve novce trošite..

zanimljiv život za 18-godišnjaka.....
..pa nije ti nešto zanimljiv..tvoj život mislin..pih..to ti svi prođu , manje više..i nemoj slučajno misliti da si zbog tih događanja,kojih se nećeš ni sićati za dvi,tri godine, možda poseban ? ,ha?..vaaauuuuuu..neš mi ti,. mama ti ne da vani, tata ti puno radi..neka žemska te malo zajeeebala..joj,joj..a šta te tek čeka kasnije..pheh, digni glavu .. i guraj dalje.., a vi koji se samo žalite, evo van sad
temperamentna je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fancy life

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108