oduzimaju si zivot koji jos nije niti poceojbt koliko ih jos lijepih godina ocekuje u zivotu, a oni se ubijaju radi pubertetskih "gluposti".
Raspravljate o temi Što mislite o samoubojstvu... u Teens forumu, dio Društvo foruma; recite mi svoja mišljenja o samoubojstvu kod tenejđera jel sad taman gleda ove stare članke o samoubojstvima pa mi recite ...
Pravopisni Priručnik: KAko Oš,,..,., tAko mOš
zaklada ŽIvJela ZajeBAncIja!!!
92 % mladenačke populacije sluša narodnjake, ako si u 8 % normalnih stavi ovo kao svoj potpis
oduzimaju si zivot koji jos nije niti poceojbt koliko ih jos lijepih godina ocekuje u zivotu, a oni se ubijaju radi pubertetskih "gluposti".
Mislim sve najbolje!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ma nek se ubija ko oce.... jos ako neko oce nebi mu sprecavo... jos bi ga nagovaro, a ako bi se predomislio onda bi ga lijepo na godinu dana dobrotvornog rada.... ako se oce ubit nek se ubije, a ne ko neki pola dana na zgradi il mostu stoji...
Sta bi trebao mislit o samoubojstvu? Dobra metoda za ubijanje dosade i vremena ili neki popularni trend danasnjice na kojeg se svi kače ako zele biti cool??
Tko god razmislja o tome: I pity the fool!
običan kukavičluk!!
..........to je za kukavice.........
Ubaci mozak u brzinu prije nego li pustiš jezik u pogon!!!
Zadnji Uredio hacker95 : 08-12-08 u 21:21
Pravopisni Priručnik: KAko Oš,,..,., tAko mOš
zaklada ŽIvJela ZajeBAncIja!!!
92 % mladenačke populacije sluša narodnjake, ako si u 8 % normalnih stavi ovo kao svoj potpis