hodala na trepavicama![]()
ne znam, nis posebno, nisam niti imala potrebu radit nesto ludo... doduse, mislim da je dovoljno ludo to sto svaki ili svaki drugi vikend putujem 2h da budem s njimal putovanje mi je ionako navika iz djetinjstva...
Raspravljate o temi Što ste najluđe napravili za osobu koju volite ili vam se sviđa? u Teens forumu, dio Društvo foruma; Dakle, što ste najluđe napravili za osobu do koje vam je stalo i koja vam se sviđa, tj. koju volite......?...
hodala na trepavicama![]()
ne znam, nis posebno, nisam niti imala potrebu radit nesto ludo... doduse, mislim da je dovoljno ludo to sto svaki ili svaki drugi vikend putujem 2h da budem s njimal putovanje mi je ionako navika iz djetinjstva...
učiniti nešto za nju/njega posebno što nije nikada doživjela u životu
cekao ju 2 sata kod sata![]()
ZAKAJ ZENE ZA SVAKO RIJESENJE NADJU PROBLEM
Moja cura zivi daleko i to nam otezava vidjeti se svaki dan.I dogovorimo se ja i njena sestra da ce me ona cekat na kolodvoru ja doci i onda idemo busom do njenog sela,e kad je ona otvorila vrata,onak u pidami i skocila na mene skoro me zadavila s zagrljajem...preljepa slika![]()
Dum spiro,spero.
Dok disem,nadam se.
....nadopuna....da cu imati 2 iz matematike.
u jednoj diskoteci u karlovcu na razglas sam rekao kako ju jako volim i kako mi je sve u životu. i onda su još odsvirali moju i njezinu pjesmu i tada mi je skočila oko vrata.![]()
![]()
rekla mi je da nikad nije bila u brckom! jednu subotu, svratio sam po nju autom, trebali smo imati predavanja kod nekog prof iz sarajeva i ja umjesto da skrenem prema faxu, samo produzim! i odvedem je u brcko! tamo sam potrosio cijelu jednomjesecnu stipendiju, proveli smo nezaboravan dan! al nazalost, ostavila me zbog nekog tipa koji radia sta ces, zivot ide dalje
![]()
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
Nije bilo potrebe da radim nekakvu ludost.![]()
Optimizam je nedostatak iskustva.
rekao joj ''BOK''...NEZNAM xD
Jer ja sam TOTALNO drukicji od drugih