Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice u Društvo forumu; vjeruj mi ne radi NISTA s njim.. nasla se u takvoj situaciji,probala,izgubila. i to je to...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-05-07, 22:53   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice

vjeruj mi ne radi NISTA s njim.. nasla se u takvoj situaciji,probala,izgubila. i to je to
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 09:24   #12 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nemoj se obazirati na frendicu. Ako ti se sviđda, započni vezu s njim. Ako ti frendica ne bude srala, onda ok, a ako ti bude srala onda te boli kurac, jer ti onda ona nije frendica. Nema ti pravo što srat, ili je ona njega ili on nju odjebao, imala je svoju šansu sa njim. Slobodno bez straha uđi u vezu s njim i nemoj se uopće sa frendicom konzultirat bi li trebala ili nebi. Good luck

Mislim što će ti takva prijateljica ako će ti srat? Pohvatao sam ja sve bivše od svog prijatelja i nije ništa bilo.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 09:32   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja mislim da ga trebaš prekrižiti jer ako ti je to najbolja frendica trebala bi znati da joj to sigurno neće biti drago. Ona ti je najbolja frendica, on ti je nitko i ništa.......BIRAJ!

.....i da, reci joj da te zove stalno i to......to je najpoštenije
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 09:32   #14 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ako joj je uopće prijateljica, onda joj neće zamjerat!! I to nije najpoštenije, jer je to njihova stvar.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 09:37   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Među curama vlada nepisani zakon o tome da se bivši ne diraju barem neko vrijeme........između dvije frendice ne bi trebao stajati dečko.....nikada........premlade su za to jer se ne radi o nekoj fatalnoj ljubavi.....svaki dan im je netko drugi zgodan i bla, bla, bla.......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 10:01   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,296
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

uuuu, beži od toga, znam iz iskustva, dečko je bio frendičin bivši, ali bivši od prije 2-3 godine i nije ga uopće voljela, čak joj je išao na živce, mi smo malo popili, dobro malo više i poljubili se iz zajebancije, ništa drugo-ajme grom i pakao, frendica mi je zamalo bila bivša....to je nešto čudno, ali svakako prvo pitat frendicu, ako joj sigurno ne smeta i ako si baš ludo zaljubljena onda kreni inače bolje ne....
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 18:40   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: m-a-l-e-n-a Pogledaj Poruke
...ja se nalazim u toj situaciji i ne zanm sto da uradim...a tip me neprestno zove...
ako ti se tip svidja, pitaj frendicu jel bi ona imala ista protiv ako... ako ne bi imala nista protiv - navali, ako bi - zaboravi, ako ti se ne svidja - zaboravi sve napisano i odyebi ga velika filozofija, nema sta
Star 03-06-07, 20:15   #18 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ako ti se tip svidja, pitaj frendicu jel bi ona imala ista protiv ako... ako ne bi imala nista protiv - navali, ako bi - zaboravi, ako ti se ne svidja - zaboravi sve napisano i odyebi ga velika filozofija, nema sta
Odgovor indentičan kako bi i ja napisao
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 20:15   #19 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Mislim što će ti takva prijateljica ako će ti srat? Pohvatao sam ja sve bivše od svog prijatelja i nije ništa bilo.

Cure su drukčije. I dečki se potuku pa su kasnije najbolji prijatelji, ona joj čak ni ne mora srat, može se pravit da joj je svejedno a da zapravo bude duboko povrijeđena, i poslije između njih dvije više nikad ne bude isto...
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 13:06   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Cure su drukčije. I dečki se potuku pa su kasnije najbolji prijatelji, ona joj čak ni ne mora srat, može se pravit da joj je svejedno a da zapravo bude duboko povrijeđena, i poslije između njih dvije više nikad ne bude isto...
ahh ko joj je kriv sto nije rekla... meni se ne da zamarat s tim glupostima sto ce tko misliti... ako ti ne pase - reci, ako ti pase - opet reci ja neznam citat misli
Odgovor
Tagovi: bivsem, decku, frendice, sto, svidjate, svoje, uraditi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111