| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice u Društvo forumu; vjeruj mi ne radi NISTA s njim.. nasla se u takvoj situaciji,probala,izgubila. i to je to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice vjeruj mi ne radi NISTA s njim.. nasla se u takvoj situaciji,probala,izgubila. i to je to
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Nemoj se obazirati na frendicu. Ako ti se sviđda, započni vezu s njim. Ako ti frendica ne bude srala, onda ok, a ako ti bude srala onda te boli kurac, jer ti onda ona nije frendica. Nema ti pravo što srat, ili je ona njega ili on nju odjebao, imala je svoju šansu sa njim. Slobodno bez straha uđi u vezu s njim i nemoj se uopće sa frendicom konzultirat bi li trebala ili nebi. Good luck ![]() Mislim što će ti takva prijateljica ako će ti srat? Pohvatao sam ja sve bivše od svog prijatelja i nije ništa bilo. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Ja mislim da ga trebaš prekrižiti jer ako ti je to najbolja frendica trebala bi znati da joj to sigurno neće biti drago. Ona ti je najbolja frendica, on ti je nitko i ništa.......BIRAJ! .....i da, reci joj da te zove stalno i to......to je najpoštenije
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Među curama vlada nepisani zakon o tome da se bivši ne diraju barem neko vrijeme........između dvije frendice ne bi trebao stajati dečko.....nikada........premlade su za to jer se ne radi o nekoj fatalnoj ljubavi.....svaki dan im je netko drugi zgodan i bla, bla, bla.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice uuuu, beži od toga, znam iz iskustva, dečko je bio frendičin bivši, ali bivši od prije 2-3 godine i nije ga uopće voljela, čak joj je išao na živce, mi smo malo popili, dobro malo više i poljubili se iz zajebancije, ništa drugo-ajme grom i pakao, frendica mi je zamalo bila bivša....to je nešto čudno, ali svakako prvo pitat frendicu, ako joj sigurno ne smeta i ako si baš ludo zaljubljena onda kreni inače bolje ne.... ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
velika filozofija, nema sta ![]()
__________________ | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Frajer | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
Cure su drukčije. I dečki se potuku pa su kasnije najbolji prijatelji, ona joj čak ni ne mora srat, može se pravit da joj je svejedno a da zapravo bude duboko povrijeđena, i poslije između njih dvije više nikad ne bude isto...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
ja neznam citat misli ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsem, decku, frendice, sto, svidjate, svoje, uraditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:19.

velika filozofija, nema sta