| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice u Društvo forumu; porazgovaraj s njom. objasni situaciju.ako ga je prebolila il sta vec trebalo bi joj bit svejedno a to za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice porazgovaraj s njom. objasni situaciju.ako ga je prebolila il sta vec trebalo bi joj bit svejedno a to za otpatke- svatko je svaciji otpadak! tako da... zar kad upoznam nekog decka da ga pitam listu cura s kojim je bio da slucajno nije koja frendica bila s njim? ma daaaj
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Pa sigurno ne. Ovisi, imaš prijatelje i imaš prijatelje. Onim prijateljicama (bližima) koje ti jesu prijateljice vjerojatno poznaš i dečke. Pa njihove otpatke - ne hvala. Za ovu drugu skupinu koji su prijatelji - poznanici to normalno ne vrijedi. Da se to uzima u obzir bilo bi jako malo veza i vezica... Eto, barem ja tako mislim.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Ne volim kupiti stvari, tj. osobe koje je netko koga poštujem (kao prijateljicu, ali dobru) ostavio.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Ne moraš ništa napraviti, njih dvoje će sve sami a ti sa strane samo glumi izbediranu i uživaj u showu...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Slazem se sa svim gornjim postovima, njen bivsi ni pod koje razno nece bit moj buduci... I nije ni bitno tko je koga ostavio... bitno je da je njen bivsi, stvar je postovanja.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsem, decku, frendice, sto, svidjate, svoje, uraditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.