| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice u Društvo forumu; Razlika je izmedu frendica i frendica , onih pravih imas par, sigurno ne milion. Dobro aj, nisu otpaci, nego zabranjeno voće.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Razlika je izmedu frendica i frendica, onih pravih imas par, sigurno ne milion. Dobro aj, nisu otpaci, nego zabranjeno voće. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Dar1...mislim da nisi baš razumio kaj mislim pod otpatke. 1. Imaš prijatelje, koji su ti jako dobri i cijeniš ih...i baš su ti prijatelji - e, njihove otpatke sam mislila. 2. Imaš prijatelje - poznanike kojih ima jako puno...i s njima si na nekoj 'ajmo reć "društvenoj ljubaznosti", ali ti njihovo mišljenje stvari ne znači ama baš ništa... "Otpadke" nemožeš tako strogo uzimat, inače nitko ne bi bio s nikim. ![]() edit: sad sam skužila da je Eva puno bolje objasnila... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Znači, muškima je bolje petljati s curama koje nemaju dobre frendice, jer će ih poslije manje cura smatrati otpatcima... (istini za volju ne volim petljati s frendicama od bivše jer uzimam zdravo za gotovo da im je rekla da imam malog pimpača pa ne mogu računati na faktor iznenađenja/neznanja )Dorina, nije bitna razlika između frendica i prava frendica- mislim da Dar 'zamjera' da se nekoga naziva otpatkom samo zato što si možda nije 'pasao' sa nekom tvojom prijom... Dobgro da ih 'nedodirljivima' ne nazivate... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 16-10-07 u 16:36. Razlog: branim Dar1 od zločestih cura :lol |
| | |
| | #44 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice U globalu, svi smo mi nečiji otpatci tako da je neko zamijeranje nepotrebno. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Mi muški ne gledamo na bivše cure od frendova kao otpatke (pogotovo friško bivše )- one su dobra prilika za 'upiknuti' (hit-and-run taktika)... ![]() Šalu na stranu- ozbiljno još nisam čuo za takvo 'muško' pravilo. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
Stvar je principa,malo je jadno da dođeš na kraju "na red" ko zadnji jadnik ima puno boljih ![]()
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca | |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Hehehe, em terminologija ono k'o u Cosa Nostri, 'stvar poštovanja'... Anti-zelena ženska liga- "Ne skupljajmo otpatke!" ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsem, decku, frendice, sto, svidjate, svoje, uraditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

)
)- one su dobra prilika za 'upiknuti' (hit-and-run taktika)...