| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Dar 'zamjera' da se nekoga naziva otpatkom samo zato što si možda nije 'pasao' ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
Dorina, razumio sam ja sve odmah, ali htio sam da umjesto otpadak, počnete koristit neku drugu riječ. Pa kad mi je riječ otpadak tako ružna ..a priznajem, zapravo sam htio da me eva malo potapša po glavi ![]() | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice ja znam da nikad nebih bio sa bivsom frendovom curom, pri tome mislim na prave frendove sa kojima si stalno u kontaktu, a ne na poznanike... znam kako bi meni bilo da moram vidati svojega frenda i bivsu, te od njega slusati o njoj... neko mozda nije cuo za to pravilo, ali ono za mene postoji i od uvjek ga se pridrzavam, s ljudskim osjecajima se nesmijes zaje.avati....
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
ja nikad ne bi bila s legicinim bivšima,jel ako mi je neka prava legica,nemam ja šta skupljat njezine ostatke.... i meni bi bilo jadno da neka legica bude s mojim bivšim... | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice ......bivšeg dečka od frendice s kojom sam si stvarno dobra,ne bi ni pogledala,jer je to jednostavno,od moje frendice bivši...ali od neke poznanice,cure s kojom sam eto na bok,šta ima.....zašto ne... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 130
![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice on joj je bivši.il je on nju ostavio,ili ona njega i u tom slučaju definitivno uskačem(ako je zgodan dakako,a ja i frendice imamo slične ukuse),a ako je on nju, pitam ju za dopuštenje a pošto sam si ja fkt super sa svojim frendicama,puste me..kaj,on je njena prošlost? kaj bi ja sad trebala stajat i propustit komada?? lijepo je kaj poštuješ frendicu i sve,i to je vrlo odano, al ak je zgodan uzmi priliku..al ju prije pitaj. ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
Ja nemam ništa protiv da mi frend bude sa mojom bivšom curom, nije bitno ko koga ostavi, ionako bi sa njom bio na 'bok' osnovi. | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Celebrity | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice ja nebi!jer...ipak je bio njen jednom, a kakve smo mi uglavnom,ne sjeda nam to baš lako. najmanje bi željela izgubiti prijateljicu zbog tog razloga(a i dečka uvijek moš naći.) |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsem, decku, frendice, sto, svidjate, svoje, uraditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.

)- one su dobra prilika za 'upiknuti' (hit-and-run taktika)...
ja nikad ne bi bila s legicinim bivšima,jel ako mi je neka prava legica,nemam ja šta skupljat njezine ostatke.... i meni bi bilo jadno da neka legica bude s mojim bivšim...