| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice u Društvo forumu; Nemam pojma kaj bi napravio..preplašio bih se jer bi skužio da je bivši dečko od moje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice Nemam pojma kaj bi napravio..preplašio bih se jer bi skužio da je bivši dečko od moje frendice bipsić ![]() I onda bi ga sterao u 3 pm... ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice ![]() ![]() Strašna tema, mislim da je autorica teme odavno to sve stjerala u pm... ![]() Odgovor na temu: Bolje ne pokušavat ništa sa bivšim/om od frenda/ice, to samo komplicira odnose. Nije ni bitno u kakvim su odnosima sad i tko je s kim prekinuo. Jednostavno je bolje početi sa novom osobom, čiju povijest ne znamo i koja nema repove za sobom.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivsem, decku, frendice, sto, svidjate, svoje, uraditi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:59.