Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Što vam fali u vašem mjestu? u Društvo forumu; Pokreće ovaj topic iz znatižlje...Svjedok/svjedoci smo da su nam zidovi pošarani, da radimo sranja...E sada, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 08:53   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™
Što vam fali u vašem mjestu?

Pokreće ovaj topic iz znatižlje...Svjedok/svjedoci smo da su nam zidovi pošarani, da radimo sranja...E sada, nitko od onih gore ne pita zašto!E pa zato što nam je dosadno(nekima).Ono kada šaramo po klupama. ne radimo iz zadovoljstva već iz dosade, kada trgamo radimo iz dosade...E sada se pitate kaj ime veze sa temom?Ima!
Eto, meni u mom mjestu fali dvorana za mali nogomet za turnire, bolje da to grade nego da se svađaju za one klime na pročeljima zgrada.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:00   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,622
laaCoo se izdvaja iz mase
Re: Što vam fali u vašem mjestu?

nisha
laaCoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:36   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,622
laaCoo se izdvaja iz mase

iskreno... kod mene u Osijeku bi trebalo otvorit jos noćnih klubova (ALI NE ONIH S CAJKAMA...nego neke normalne klubove gdje mogu izlazit svi kojima se neide na cajke..)
ovdje kod mene je otvoreno nova dvorana koja ima u svom sklopu jos 3 igrališta (nogometno, košarkaško i za odbojku )... tak da mi to ne fali..
laaCoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 11:45   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-08
Poruka: 27
SnoopDogg se izdvaja iz mase
Bazen!!!

Gradonačelnik Tonnino Picula bi trebao izgraditi bazen,šesti grad po veličini smo,a ni bazena nemamo,ovo sad zvuči koda da neke rime slažem,al' fakat bi nam trebal bazen,a i Zagrebački aerodrom ima ulaz u Velikoj Gorici,i sramota je da nemamo vlastite tablice za automobile(po mojem mišljenju trebalo bi ih biti pošto smo 6. grad po veličini u RH).Al sam se sad spuhal,e !!!!!!!!

Ti političari sam sebi zgrču pare!!!

Al' to je,mislim,super posel,sjediš na kauču,lažeš tu i tam se digneš na WC i zarađuješ!!!

Jedino kaj ne fali su Kinezi tih dućana ima na svakom Božjem čošku u gradu!

Koristi Edit!!!

Zadnji Uredio daidza : 21-03-08 u 11:56.
SnoopDogg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:27   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

Meni fali biciklističkih staza...Ali iskreno, ne zezam se.Živcira me voziti slalom među ljudima.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:32   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 365
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

meni fali više normalnih ljudi
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:43   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: klik™ Pogledaj Poruke
Pokreće ovaj topic iz znatižlje...Svjedok/svjedoci smo da su nam zidovi pošarani, da radimo sranja...E sada, nitko od onih gore ne pita zašto!E pa zato što nam je dosadno(nekima).Ono kada šaramo po klupama. ne radimo iz zadovoljstva već iz dosade, kada trgamo radimo iz dosade...
bezveze...

kod takvih kao ti to nema veze sa dosadom...i da imaš dvoranu za mali nogomet opet bi igrao možda mjesec dana ali bi se vratio šaranju i razbijanju jako brzo...

koliko ljudi isto pati od dosade pa ne ide u grad sa sprejevima i šara po zidovima i trga stvari...

koliko znam živiš u zagrebu...meni koji živim u rijeci je ponuđeno još manje izbora za zabavu...

ali opet nađem si hobi, vježbam, treniram, čitam, idem van sa ekipom...ili spavam...

dosada i devijantno ponašanje nemaju zajedničku crtu...
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 15:57   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,203
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ne znam... Boravim u Osijeku i Slavonskom Brodu, i u ni jednom gradu nema ništa posebno... Ali u biti to nije ni bitno. Ako se ti želiš zabavit, uvijek češ naći mjesto za to. Ako si okružen ljudima koji ti pašu, ne treba ti ni neko ekstra mjesto za izaći, a sportom se uvijek možeš negdje bavit.

Jedino za šta mogu reči da nedostaje u Brodu su bazeni... Nema ni otvorwnih ni zatvorenih.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 16:08   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,097
xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

Jedna prava, dobro uredjena, kvalitetna, dobro odgojena, sklesana, jeftina....

pivnica

We do what we must, because we can.
xarfaxus je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 17:52   #10 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,952
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

mcdonalds
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103