| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što vam fali u vašem mjestu? u Društvo forumu; Pokreće ovaj topic iz znatižlje...Svjedok/svjedoci smo da su nam zidovi pošarani, da radimo sranja...E sada, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Što vam fali u vašem mjestu? Pokreće ovaj topic iz znatižlje...Svjedok/svjedoci smo da su nam zidovi pošarani, da radimo sranja...E sada, nitko od onih gore ne pita zašto!E pa zato što nam je dosadno(nekima).Ono kada šaramo po klupama. ne radimo iz zadovoljstva već iz dosade, kada trgamo radimo iz dosade...E sada se pitate kaj ime veze sa temom?Ima! Eto, meni u mom mjestu fali dvorana za mali nogomet za turnire, bolje da to grade nego da se svađaju za one klime na pročeljima zgrada. ![]()
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Što vam fali u vašem mjestu? iskreno... kod mene u Osijeku bi trebalo otvorit jos noćnih klubova (ALI NE ONIH S CAJKAMA...nego neke normalne klubove gdje mogu izlazit svi kojima se neide na cajke..) ovdje kod mene je otvoreno nova dvorana koja ima u svom sklopu jos 3 igrališta (nogometno, košarkaško i za odbojku )... tak da mi to ne fali.. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Lokacija: Vel. Gorica
Poruka: 27
![]() | Bazen!!! Gradonačelnik Tonnino Picula bi trebao izgraditi bazen,šesti grad po veličini smo,a ni bazena nemamo,ovo sad zvuči koda da neke rime slažem,al' fakat bi nam trebal bazen,a i Zagrebački aerodrom ima ulaz u Velikoj Gorici,i sramota je da nemamo vlastite tablice za automobile(po mojem mišljenju trebalo bi ih biti pošto smo 6. grad po veličini u RH).Al sam se sad spuhal,e !!!!!!!! Ti političari sam sebi zgrču pare!!! Al' to je,mislim,super posel,sjediš na kauču,lažeš tu i tam se digneš na WC i zarađuješ!!! ![]() Jedino kaj ne fali su Kinezi tih dućana ima na svakom Božjem čošku u gradu! Koristi Edit!!! Zadnji Uredio daidza : 21-03-08 u 11:56. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam fali u vašem mjestu? Citat:
kod takvih kao ti to nema veze sa dosadom...i da imaš dvoranu za mali nogomet opet bi igrao možda mjesec dana ali bi se vratio šaranju i razbijanju jako brzo... koliko ljudi isto pati od dosade pa ne ide u grad sa sprejevima i šara po zidovima i trga stvari... koliko znam živiš u zagrebu...meni koji živim u rijeci je ponuđeno još manje izbora za zabavu... ali opet nađem si hobi, vježbam, treniram, čitam, idem van sa ekipom...ili spavam... dosada i devijantno ponašanje nemaju zajedničku crtu...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Što vam fali u vašem mjestu? Ne znam... Boravim u Osijeku i Slavonskom Brodu, i u ni jednom gradu nema ništa posebno... Ali u biti to nije ni bitno. Ako se ti želiš zabavit, uvijek češ naći mjesto za to. Ako si okružen ljudima koji ti pašu, ne treba ti ni neko ekstra mjesto za izaći, a sportom se uvijek možeš negdje bavit. Jedino za šta mogu reči da nedostaje u Brodu su bazeni... Nema ni otvorwnih ni zatvorenih.
__________________ Karlovačko. |
| | |
![]() |
« gdje je bolje
|
Tinejđeri »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.