| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što vam fali u vašem mjestu? u Društvo forumu; ah...fali mi svasta al se ne bunim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Starter | Re: Što vam fali u vašem mjestu? kod mene u gradu...daruvaru znaci...bi trealo bit vise ljudi i vise koncerta ii vise pankića i vise zabave...samo sto manje cajki jer to fkt ne trepit e da i malo vise tuc sto je rjetko da se desi neka tuca,ako da samo onako iz zajebancije a ja želim ozbiljno pa makar dobio batina i ja želim punk oi
__________________ Oi!Punk |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | Re: Što vam fali u vašem mjestu? Citat:
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 37
![]() | Re: Što vam fali u vašem mjestu? Naravno da fali...fali dobre stare partijane po diskacima...npr,kao oni nekadasnji "Kraljevstvo" i "Astralis" i dobrih starih partijanera a ne rulja koja danas dolazi na partije pa u wc-u pjevaju cajke ![]() ![]()
__________________ *DinxXx* Zadnji Uredio dinx24 : 22-03-08 u 21:21. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | Re: Što vam fali u vašem mjestu? Citat:
![]()
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.

funky_d