| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Što vam fali u vašem mjestu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: SnoopDogg Bazen!!! Gradonačelnik Tonnino Picula bi trebao izgraditi bazen,šesti grad po veličini smo,a ni bazena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter | Re: Što vam fali u vašem mjestu? Citat:
baš tak i kod nas su kinezi al mi imamo svoje tablice,2 bazena jedan mali jedan olimpijski tj puno veci i to lol
__________________ Oi!Punk | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Što vam fali u vašem mjestu? meni fali opcenito zena na stotine. ona fali bogatih zena. onda fali radodaljkih, pa onda fali malo strankinja i tako... posla opcenito nema, tako da ne bi o tom... vjerovatno se ljudi snadu... falu prirodne pojave gdje umjesto vode pada zlato i tako... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što vam fali u vašem mjestu? zivim u kostreni,za one koji neznaju to je mjesto od cca 5000 ljudi 2 km od Rijeke.Grad je blizu i u centru si za 10 minuta,po ljeti cijela Rijeka dolazi na more u Kostrenu.U Kostreni fali jedan disko jer mislim da bi imao solidan promet pogotovo ljeti kada ima puno ljudi u Kostreni.Imamo veliku dvoranu,drugoligaski nogomet,veliku knjiznicu,teretanu,malonogometne terene pokrivene umjetnom travom,vrtic,skolu,plodine,autosalon,nekoliko pizzeria,jedrilicarski klub,tri lucice...ma svasta za takvo mjesto i vise nego dovoljno
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
![]() ![]() | Re: Što vam fali u vašem mjestu? U mom malom mjestu , zvanom Zagreb , mi fali jos shopping centara , tak oda broj od 45456 skoci na 12345678.... Eto , to mi fali
__________________ Eduardo , neka te cuva dragi Bog ! ! ! |
| | |
![]() |
« Pitanje???
|
Teen life »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.