Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Što vam znači "cool"? u Društvo forumu; Ajde da vas čujem. Ja i nemam definiciju. Meni su svi cool, pogotovo jedan frik, opče ne cima, odgovori su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-08, 18:32   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,122
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor
Što vam znači "cool"?

Ajde da vas čujem.
Ja i nemam definiciju.
Meni su svi cool, pogotovo jedan frik, opče ne cima, odgovori su mu DA ili NE
car i pol
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 18:33   #2 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,717
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: Što vam znači "cool"?

cool je bio kafic u diklu, al nije ima gradjevnisku pa su ga lani sravnali sa zemljom i stos sad

dobro sva srica pa je tamo kafic svakih 50m, al opet... stos sad
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 21:11   #3 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

cool sam ja...dakle, budi kao ja i bit ces cool
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 21:15   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,242
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

znači mi da netko nosi tamne naočale i može staviti ruke u džepove čak i kad nema istih na hlačama

ono,

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 21:21   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,684
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
znači mi da netko nosi tamne naočale i može staviti ruke u džepove čak i kad nema istih na hlačama
to može samo čak noris

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 21:31   #6 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 7,717
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

meni je kul kad se netko uspije posrat i dotrcat doli da mu govno padne na glavu, al u biti mu govno ne padne na glavu jer u tom trenutku proleti ptica, al ni ne zasere pticu jer ona ima kesu na sebi tako da govno samo skine kesu... jbg galebovi cesto kopaju po smetlistima i zakace im se kese... al i kesa je cool kad pogledas jer mozes u njoj nositi svasta pa cak i vivo, mozes mjesat alkohol, ako ti pukne akvarij mozes ubacit ribicu u kesu... u drugu ruku i ribe su kul, mogu stajat pod morem vjecno plivaju i te spike, a mogu i biti hrana, a i hrana je prekul, ja ju obozavam, volim jesti gurman sam sve volim... volim i skoljke koje su posebno kul jer imaju oklop i te spike... oklop je zakon a kornjace ga takodjer imaju sto implicira da su kornjace cool, da ne pricam o ninja kornjacama one su prekul.... i jedu pizzz koja je takodjer cool, piza je zako i nastala je u italiji prva pizzazvala se margharita i izgledala je kao talijanska zastava tako se zvala po tadasnjoj talijankoj kraljici... sastojala se od mozzarele, bosiljka i rajcice, a rajcica mi je najdraze povrce, samim time je automatski cool, mirko filipovic ne voli rajcicu, al ion je kul jer je jak i pobjedjiva je, sad ce se vratit pa ce opet biti cool, tako svi predvidjaju, predvivjanje je cool ima dosta o tome na netu, a net je posebno cool, tamo ima skype i cini pise da je cool a ako joj tako pise onda je cool, i sto sad ako je cina kul i ja ju iman na frend listi i ja san cool ili nisam al kafic cool je bija cool pa su ga srusili sto nije ok jer ne mozes razbijat nesto sto je cool, cool je biti cool al ne mogu svi biti cool za biti cool moras biti drugciji... drugcije je cool ima ono nesto sto nitko drugi nema i tad mozes uistinu biti cool iako je cool samo iluzija to je vrlo realna stvar... koliko sranja ja mogu nasrat kad mi je dosadno
I won't change to fit your plan, Take me as I am

Zadnji Uredio Sahataba : 23-06-08 u 21:35.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 22:09   #7 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

'ladno, brate!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 22:14   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,242
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke

ono,
Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
to može samo čak noris
zapravo povlačim to, to mi je definicija za riječ frajer

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 14:27   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 12
micho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku micho

Citat:
Pravi autor: Inšpektor Pogledaj Poruke
Ajde da vas čujem.
Ja i nemam definiciju.
Meni su svi cool, pogotovo jedan frik, opče ne cima, odgovori su mu DA ili NE
car i pol
cool zapravo znaci uspjesan....
micho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-06-08, 14:37   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-08
Godina: 19
Poruka: 126
Art xxx se izdvaja iz mase

Kada netko za nekoga kaze da je cool odmah pomislim na nekoga tko se preseraje i plagijat je nekoga ili nečega, a drugi ga smatraju facom zbog toga što imaju poremecenu percepciju i doživljaj svijeta i ljudi oko sebe.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113