Raspravljate o temi sve luđe i luđe generacije u Teens forumu, dio Društvo foruma; kad malo razmislim sve su luđe i luđe generacije,djeca već u niskim razredima osnove puše/piju,neki čak i puše travu,pliniraju se,gongaju,curice ...
Svaka generacija nosi svoje, meni je ova današnja neshvatljiva kao što će ona za tri godine biti neshvatljiva njima...
Tako to ide, i tako će bit' i dalje!
mislila sam na glavna fora,zajebala sam se
ja gledam jbt ulicom ide malo dijete nemaš ga šta vidit al bitno da je pljuga u ustima....
ne znam,kod mene nije tak bilo,kod mene su u osnovnoj počeli puši/pit/droksat se u 7-8 razredu a sad je to puno ranije....
jbt na kraju kad jednog dana budem imala dijete,čovječe dijete će mi još u prvom osnovne počet pušit ak bude takva generacija... to sve luđe i luđe....
nisu oni sve luđi, samo su sve kraće djeca![]()
oni svoje djetinjstvo zele sto je moguce vise skratit, a ja ga s 21 god. zelim produzit na sve moguce nacine..
Neznam jesu li ludji ili nisu...ali mi izgleda svaka gerneracija sve niza i niza![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
ja cu odrast kad dobijen dite, mozda
ne da mi se bio ozbiljan i brzo mi dosadilo, kad izadjem vani zajebavan se i zaboli me za druge
naravno ne one glupe djecije fore, al djetinjaste malo
@xar to je globalna zavjera... mobiteli su krivi...![]()
nisu vremena ta koja su loša, nego ljudi.