| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi sve luđe i luđe generacije u Društvo forumu; kad malo razmislim sve su luđe i luđe generacije,djeca već u niskim razredima osnove puše/piju,neki čak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | sve luđe i luđe generacije kad malo razmislim sve su luđe i luđe generacije,djeca već u niskim razredima osnove puše/piju,neki čak i puše travu,pliniraju se,gongaju,curice se već u 6-7-8 razredu naveliko jebu,muški prave sranje,tuča,razbijanje, bahačenje.... čemu to sve vodi.... šta vi mislite o tome? stariji ljudi govore "u moje vrijeme toga nije bilo" a mladima je glavan fora "na mladima svijet ostaje" "šta znaju starci"..... koja je vama najbolja generacija,vaša,ono prije kak je bilo ili ovo sad kako dolazi i kako je...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sve luđe i luđe generacije Citat:
![]() a sve je to isti k... sto sad i prije su radile se slicne stvari samo s odmaka u godinama malo drugcije gledas na to...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: sve luđe i luđe generacije mislila sam na glavna fora,zajebala sam se ![]() ja gledam jbt ulicom ide malo dijete nemaš ga šta vidit al bitno da je pljuga u ustima.... ![]() ne znam,kod mene nije tak bilo,kod mene su u osnovnoj počeli puši/pit/droksat se u 7-8 razredu a sad je to puno ranije.... jbt na kraju kad jednog dana budem imala dijete,čovječe dijete će mi još u prvom osnovne počet pušit ak bude takva generacija... to sve luđe i luđe....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: sve luđe i luđe generacije nisu oni sve luđi, samo su sve kraće djeca ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: sve luđe i luđe generacije oni svoje djetinjstvo zele sto je moguce vise skratit, a ja ga s 21 god. zelim produzit na sve moguce nacine..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sve luđe i luđe generacije ja cu odrast kad dobijen dite, mozda ![]() ne da mi se bio ozbiljan i brzo mi dosadilo, kad izadjem vani zajebavan se i zaboli me za druge ![]() naravno ne one glupe djecije fore, al djetinjaste malo ![]() @xar to je globalna zavjera... mobiteli su krivi... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: sve luđe i luđe generacije Citat:
@daizda da,sve kraće su djeca...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

32 52.....