Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi Teen life u Društvo forumu; Danas se najbole osjećamo uz svoje teen prijatelje.Postaneš malo zreliji više izlaziš i počinješ piti.Obaveza jedino koju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-07, 22:10   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 35
Iv@n@_15 se izdvaja iz mase
Exclamation Teen life

Danas se najbole osjećamo uz svoje teen prijatelje.Postaneš malo zreliji više izlaziš i počinješ piti.Obaveza jedino koju imamo je prokleta škola i učenje druge je sve sporedna stvar.
Najgorje kada tvoji roditelji misle da si još malo dijete koje treba pazizi i maziti(ne hvala).Sad si manje više sam odgovoran za to što činiš bilo to vani ili u škoi.Roitelji te cijelo vrijeme nadziraju.Boje se da nisi se počeo drogirati ili tako nešto.Svaki dan te pitaju kako je bilo u školi i koje su ti ocjene akada im veliš oni ti ne vjeruju......Teško je biti teenejdjer u posljednje vrijeme.Sad barem za ljeto malo odmora,na more i van na razne zabave...........
Iv@n@_15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 00:41   #2 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Godina: 7
Poruka: 2,504
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook
Re: Teen life

koja je bila poruka pisca u tvojem postu??
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 08:43   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Iv@n@_15 Pogledaj Poruke
Danas se najbole osjećamo uz svoje teen prijatelje.Postaneš malo zreliji više izlaziš i počinješ piti.
zbog ovoga postajes ZRELIJI? daleko si ti jos od zrelosti...

Citat:
Obaveza jedino koju imamo je prokleta škola i učenje druge je sve sporedna stvar.
to je jos najmanja i najlaksa obveza od svih koje te cekaju u zivotu.

Citat:
Najgorje kada tvoji roditelji misle da si još malo dijete koje treba pazizi i maziti(ne hvala).
i imaju pravo, jer ti jos neznas razmisljati realno.
Citat:
Sad si manje više sam odgovoran za to što činiš bilo to vani ili u škoi.Roitelji te cijelo vrijeme nadziraju.Boje se da nisi se počeo drogirati ili tako nešto.
p'normalno, kad se brinu da ne napravis glupost. zato su oni tu, da te usmjere na pravi put ako skrenes

Citat:
Svaki dan te pitaju kako je bilo u školi i koje su ti ocjene akada im veliš oni ti ne vjeruju......
mozda zato sto lazes

Citat:
Teško je biti teenejdjer u posljednje vrijeme.Sad barem za ljeto malo odmora,na more i van na razne zabave...........
ahh to je stvarno tesko... nitko te ne razujime.. jao.. da znam.. svima nam je bil tako.. proci ce za koju godinu
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 08:53   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,691
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Danas se najbole osjećamo uz svoje teen prijatelje.Postaneš malo zreliji više izlaziš i počinješ piti.Obaveza jedino koju imamo je prokleta škola i učenje druge je sve sporedna stvar.
Najgorje kada tvoji roditelji misle da si još malo dijete koje treba pazizi i maziti(ne hvala).Sad si manje više sam odgovoran za to što činiš bilo to vani ili u škoi.Roitelji te cijelo vrijeme nadziraju.Boje se da nisi se počeo drogirati ili tako nešto.Svaki dan te pitaju kako je bilo u školi i koje su ti ocjene akada im veliš oni ti ne vjeruju......Teško je biti teenejdjer u posljednje vrijeme.Sad barem za ljeto malo odmora,na more i van na razne zabave...........
Sto je pisac htio reci
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 11:36   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

šta ste jadnu curu napali. To je sasvim normalno razmišljanje jednog teenagera.
@ Iv@n@: ti i jesi dijete, ali uživaj u tome. Pa možeš to paženje i maženje okrenuti i u svoju korist. Odrastanje ti ionako ne gine, a kad odrasteš....e tek si tad naj....

Zadnji Uredio vatra : 17-06-07 u 11:38.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 12:20   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,691
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

ma nismo ju napali
osim toga, bolje da ja nis ne komentiram, znam u prvu ruku kako je to biti tinejder danas
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 15:12   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Čekaj da te starci steraju s bakom živjet,i zarađivat za svoj kruh i otplačivanje tog stana i brini se za baku!!Joj a tebi je problem kaj te starci paze i maze,sad će mi reč da sam te napala al nisam samo želim reči da to kaj "proživljavaš" i nije najgore što če te mučit cijeli život!!Al mlada si proči če te!!!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 15:25   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Taj dio života se jednom rječju zove pubertet!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 16:47   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Čekaj da te starci steraju s bakom živjet,i zarađivat za svoj kruh i otplačivanje tog stana i brini se za baku!!Joj a tebi je problem kaj te starci paze i maze,sad će mi reč da sam te napala al nisam samo želim reči da to kaj "proživljavaš" i nije najgore što če te mučit cijeli život!!Al mlada si proči če te!!!
ziva istina, ti klinci nemaju blage veze kako zapravo UZIVAJU, a svi problemi koje imaju su zapravo njihovo preuvelicavanje neke nebitne sitnice ali kad pogledas... kao da mi nismo bile takve
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 17:26   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
jadničak ... ti buš se ubio kad ti počnu stizat rate kredita ... stvarno katastrofa, ne mogu si zamislit da mi je tak teško ... tolko briga i problema ....

ODGOVORAN? tinejđer ni ne zna kaj ta riječ zna ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: life, teen

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103