| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Teen life u Društvo forumu; Danas se najbole osjećamo uz svoje teen prijatelje.Postaneš malo zreliji više izlaziš i počinješ piti.Obaveza jedino koju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-07
Poruka: 35
![]() | Danas se najbole osjećamo uz svoje teen prijatelje.Postaneš malo zreliji više izlaziš i počinješ piti.Obaveza jedino koju imamo je prokleta škola i učenje druge je sve sporedna stvar. Najgorje kada tvoji roditelji misle da si još malo dijete koje treba pazizi i maziti(ne hvala).Sad si manje više sam odgovoran za to što činiš bilo to vani ili u škoi.Roitelji te cijelo vrijeme nadziraju.Boje se da nisi se počeo drogirati ili tako nešto.Svaki dan te pitaju kako je bilo u školi i koje su ti ocjene akada im veliš oni ti ne vjeruju......Teško je biti teenejdjer u posljednje vrijeme.Sad barem za ljeto malo odmora,na more i van na razne zabave........... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | ||||||
| dr.sc. Foruma | Re: Teen life Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | ||||||
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teen life Citat:
![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teen life šta ste jadnu curu napali. To je sasvim normalno razmišljanje jednog teenagera. @ Iv@n@: ti i jesi dijete, ali uživaj u tome. Pa možeš to paženje i maženje okrenuti i u svoju korist. Odrastanje ti ionako ne gine, a kad odrasteš....e tek si tad naj.... ![]() Zadnji Uredio vatra : 17-06-07 u 11:38. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teen life ma nismo ju napali osim toga, bolje da ja nis ne komentiram, znam u prvu ruku kako je to biti tinejder danas ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Teen life Čekaj da te starci steraju s bakom živjet,i zarađivat za svoj kruh i otplačivanje tog stana i brini se za baku!!Joj a tebi je problem kaj te starci paze i maze,sad će mi reč da sam te napala al nisam samo želim reči da to kaj "proživljavaš" i nije najgore što če te mučit cijeli život!!Al mlada si proči če te!!!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Teen life Citat:
ali kad pogledas... kao da mi nismo bile takve ![]() ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Teen life Citat:
ODGOVORAN? tinejđer ni ne zna kaj ta riječ zna .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: life, teen |
« Mama ili Tata?
|
piercing »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!