| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Teen life u Društvo forumu; svtko na to gleda kako zeli..ali mislim da ima gorih stvari od skole i sl.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: Teen life mislis ti da je odrasli zivot sta bolji? ja sam otkrio zasto ljudi trce prema trendovima. i zasto mladi ili mozda ne definirani stariji trce prema tom vise nego oni uravnotez... gledajuci emisiju animal palo mi na pamet... spiker kaze: ptice selice, pa i delfini, itd u tom jednom trenu ne postoji nista nego samo juris prema naprijed prema drugom odredistu. Ja: zasto? strah? da se ne bi nasli u klopki ili jednostavno sto dalje ici od tog sto stvara strah. u njihovom slucaju je najava nevremena. ili samo neki prasak. promatrao malo puže. pa gledam ujutro se skrivaju a navecer kad osjetu kišu penju se na sto vise tocke... i moglo bi sad jos par zivotinjskih primjera zasto tezit prema toj tocki. covjeku nigdje ne pise u instiktu da mora pobjeci od kise. ali s time da covjek ima manje vise krov nad glavom ili kisobran njemu to i nije neka prepeka... ali nesto kao ne bit u trendu? je ogroman unurasnji strah za ne bit tempu ostalih dok sve trce Zadnji Uredio mafijas : 21-04-08 u 16:02. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Teen life Zasto se vi zalite kada idete na posao? Pa na poslu se zajebavas s kolegama i pricas i radis(ali ipak si ti odabrao sto bi zelio raditi u zivotu, pa mislim da bi te taj posao trebao usrecivati)+ jos ste placeni za to, jbg znam da ima jos puno obaveza ali ja bih radije radio i nasao neki posao nego sjedio u skoli i sutio kao zaliven ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: Teen life Citat:
bolje manje ali finije | |
| | |
![]() |
| Tagovi: life, teen |
« Što ako cura nakon mjesec dana ohladi??
|
sto uraditi ako se svidjate BIVSEM decku svoje frendice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.