| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi TREBAM POMOĆ!!!!!!! u Društvo forumu; Imama jedan velik problem i nekoliko pitanja. Moram plivati, a dobit ću menstraciju! Mami sam rekla da ću staviti tampon, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 7
![]() | TREBAM POMOĆ!!!!!!! Imama jedan velik problem i nekoliko pitanja. Moram plivati, a dobit ću menstraciju! Mami sam rekla da ću staviti tampon, a ona je reklla da to nedolazi u obzir. Da će mi puknit neka opna, šta ja znam... Neznam ni jedan drugi način kako da uđem u vodu s mengom! Mogu li s tamponom u vodu? kako se to stavlja? Hoću li ostati djevica? Koji su tamponi najbolji? Kkako da budem sigurna da se neče izvući? P.S. imam obilne menstruacije! Molim pomoć
__________________ kriptomanka. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TREBAM POMOĆ!!!!!!! 1. Da.. 2. Imas upute u pakovanju.. 3. Da.. 4. O.b. tamponi.. 5. Tako da pratis upustva na pakovanju.. A ova opna sto ti mama govori, najvjerojatnije misli na himen.. ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Celebrity | Re: TREBAM POMOĆ!!!!!!! vibica ti je sve rekla! mozda je u tvom slucaju najbolje da koristis mini tampone,ali ako imas obilnu menstruaciju mjenjaj ih cesce!
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:05.