izbaci kruh iz jela,nemoj ga uopće jesti....
Raspravljate o temi Trebam pomoč oko težine... u Teens forumu, dio Društvo foruma; Molim vas ako je iko od vas ima problema s težinom pa je smršavija molim vas recitemi kako nemojte mi ...
Pravopisni Priručnik: KAko Oš,,..,., tAko mOš
zaklada ŽIvJela ZajeBAncIja!!!
92 % mladenačke populacije sluša narodnjake, ako si u 8 % normalnih stavi ovo kao svoj potpis
izbaci kruh iz jela,nemoj ga uopće jesti....
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Izbaci kruh, ne papati posli 20:00, i odi trcati prije dorucka (30min trcanja).
Garantirano skidanje kg
ja sam sa 103+kg spustio na 92(naravno idem u teretanu isto)
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
tako sam i ja radio,samo što sam ja umjesto trčanja vozio bicikl,ja sam ga inače oduvjek vozio samo što sam tad povećao kilometražu...ujutro ga rijetko vozio,večinom prije ručka i predvečer u roku od pola sata
a ja sa 100 na 78
naravno onda sam skužio da sam premršav pa sam natuko na cca 88...
ja sam ti išel u teretanicu po 2 sata...pa onda bicikl u gymu 45 min visokog tempa...da viš kako se istopiš...
naravno uz sve to niskokalorična i nemasna hrana, standard...where there is a will, there is a way
to je bilo prije 2 god odprilike...sad mi je "sportski način života" ušao recimo to tako u krv...pa i dalje treniram u gymu...
sve u svemu dobro iskustvo...vidiš za šta si sve sposoban...is tekneš neke dobre navike
to je važno,da ne bude dijeta samo tih mjesec-dva...to treba usvojiti kao neku naviku zdrave prehrane i zdravog načina života..
ja sam smanjio nekih 12 kg...i sad se vrtim oko 78-80 kg...a u one dijete svakojake i nek posebne menije koje se nude baš i ne vjerujem...
NIje bas adolon...nek prvo malo sredi metabolizam, pa si onda moze dopustit gluposti
aj uzivajte ljudi...a ti hakeru treniraj![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Ulaziš u pubertet, narast' ćeš i kilogrami će se rasporediti.