| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Trebam savjet u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Chuorakk Koji će ti kurac kondom uvijek je interesantno iščekivati neku spolnu bolest ... a šta se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam savjet Citat:
![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
![]() | Re: Trebam savjet Citat:
ako ides karat trebao bi vec znat koja su mjesta najpogodnija za mazenje i te stvari. to dolazi prije. cini mi se koda si ti preskocio par stepenica. pa sto ti se tolko zuri? ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Trebam savjet gle najbolje je mjesto na otvorenom, za prvi put, mozda neki parkic ili nesto, pucat ces po adrenalinu, gledat ces sve osim cure i sigurno taj put neces zaboravit i uvijek ces ga se sijecat, i jos ak netko naleti, di ces veceg uzbudjenja, a kondom ak nis drugo, stavis na 2 prsta i da vidis veselja ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam savjet da, da vani.... al bi mu se jaja stisla na ovoj zimi!!!bude si nick promjenio u GRGA ČVARAK! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: savjet, trebam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.

pametni znaju