| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Trebam savjet u Društvo forumu; a ribica....prvi put...držim ti fige!! opusti se i nemoj se žuriti (makar je to lako za reć ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Trebam savjet a ribica....prvi put...držim ti fige!! opusti se i nemoj se žuriti (makar je to lako za reć ali teško za napravit )i šta god da ti se "nenadano" dogodi pa misliš da si upropastio cijelu stvar,chill out,prvi put ti je i sjećati češ ga se baš po toj nespretnosti i smiješnoj situaciji!! a kasnije....praksom do savršenstva ![]()
__________________ D.I.L.L.I.G.A.F. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Trebam savjet Citat:
![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #27 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 290
![]() | Re: Trebam savjet Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() stvarno imate jebene komentare ![]()
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... AMD Athlon 64 X2 5200+ 2x 2.71GHz/4GB DDR2 Kingston/GeForce 8600GTS 256MB GDDR3/HDD 820GB | |||
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Trebam savjet
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trebam savjet joooj, jadan dečko ![]() ima da odustane od svake namjere!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Trebam savjet Citat:
Mislim da ti je rano... ali ako već ideš to napraviti.... Nemoj se brinuti. Prvi puta je uvijek smotano i smiješno. Ako cura bude ti srala samo ti njoj ovako reci: "Curo bila si jebana. Ne ja nego ti" I to je to. :nji Uglavnom ako je ona to radila ti se pobrini da ti je kita samo dignuta a ona će ga sama uvesti i pomaknuti gdje treba. Ali raano je to po meni... ako imaš 14 godina. Ne hebem ništa... a 14-godišnjaci se praše. E moj Filipe nikad od tebe sreće. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: savjet, trebam |
« -
|
Kad sam bio mlad i lud... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

)

I pametni grijese