heh..
....i ja imam 15 god...ovo isto ime mi je i na faceu...Siky Whipllash ...msn : siky@windowslive.com
malo mi je dosadno na večer pa ovako surfam pomalo...budem li imalo više pretvorit ću s u hakera xDDD
....=)
Raspravljate o temi Upoznavanje mladih.... u Teens forumu, dio Društvo foruma; Evo otvorio sam ovu temu koja sluzi za upoznavanje... Pišite nešto o sebi što volite što ne volite..ostavljajte facebooke,msnove, i ...
heh..
....i ja imam 15 god...ovo isto ime mi je i na faceu...Siky Whipllash ...msn : siky@windowslive.com
malo mi je dosadno na večer pa ovako surfam pomalo...budem li imalo više pretvorit ću s u hakera xDDD
....=)
eh sad...o meni:
završila s 4 prvi raz opć gimnazije.obožavam metal rock glazbu...sviram gitaru ..sportski sam tip [ xDD] ...volim jednog lika koji me očima ne može..i mrzim laž pretvaranje,muljanje,izbjegavanje,glupiranje,ogovaranje...i sve stvari takve vrste...
...heheh.....moram malo =))
..šta nema nikoga???........
I ja sam mlad!!!Pozdrav svima
![]()
Ajslag-cincilator je rotaciona geblanga za pumpanje ulja u gefufnu
hehe... welcome..in the youbg club.![]()
hey eo meni malo dosadno pa da se i ja javim....=))
heh..moje internetsko ime je Elisa Black..ko i na msn-u..:death_girl@windowslive.com..pa dodajte ako hočete...trenutno riješavam probleme mojih frendova a i malo pomalo svoje...ugl..ja slušam rock i metal...obožavam jednog emacha....</3 i on mene...=/
šta još reć osim da sam luda i da nemogu bez nutele i čokoladnog mlijeka...,a i čokolade....=)))
I'm death....and I'm not scared of my death....
nadam se da ce me netko addatiey ljudi ja sam Hrvoje , imam fejs - basshunter ljubić ,
sta da vam kazem nemam curu trazim je ako je neka zainteresirana
moj msn - hrvoje.ljubic@hotmail.com
vatroslav.. nemam curu...
msn na pm
skype to imam dva..
yahoo mesenđer nemam
koristim gmail.. vuxs13
ako netko ima stariju seku za mene ili tatu da ima firmu da me zaposli bio bih jako zahvalan da se javite...
inache volim sve shto vole mladi..
pjevam ne pleshem i vikendom animiram publiku...
nadam se da che se netko povezati samnom..