| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Vanjsko vrednovanje u Društvo forumu; Ovako mene zanima, ima li netko iformaciju hoče li se od iduće godine oni ispiti (vanjsko vrednovanje) što se piš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 14
![]() | Vanjsko vrednovanje Ovako mene zanima, ima li netko iformaciju hoče li se od iduće godine oni ispiti (vanjsko vrednovanje) što se piše na kraju 8.razreda gledati za upis u srednju školu, kako oni to planiraju izvesti?? ako svi pišemo iste ispite a neko oče u obrtničku a neko u klasićnu gimnaziju...mal glupo...bolje je bilo ono s ocjenama....al moraju oni neš izmislit. ... neam ja niš protiv toga da mi to pišemo da se vidi kolko smo naučili al glupo je to gleat za upisee...molim da mi odgovore svi oni koji imaju neke informacije o ovoj temi....hvalaa.... ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 14
![]() | Re: Vanjsko vrednovanje to su ti ispiti iz fizike, kemije, biologije, zemljopisa, povjesti, hrvatskog i engleskog i to mi kao treamo pisat i šta ja znam.... to ti je gradivo ono sve što si učio iz tog predmeta u osnovnoj.... jbt ....ma grozno..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:26.

... neam ja niš protiv toga da mi to pišemo da se vidi kolko smo naučili al glupo je to gleat za upisee...

....