| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; a ono. nis posebno. nije neka katastrofa, al s vremenom postane bolje. bar meni.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vas prvi put.. Svima je čini se isto, meni se digo, ali dok sam stavljao kondom spuštao se, i nekako jedva stavim i krenem, i nakon 5 minuta me cura pita : " Hoćeš biti ubrzo gotov, ja sam već gotova ", tako da sam izvadio i nisam htio više, a drugi put s istom curom sam 3x morao ulaziti i tek treći put svršio, mislim da tu trema uzima najveći danak a i znam da čudno zvuči i mislio sam da to nikada neću reći ali nije mi se baš ni dalo, ima nekih dana kada uopće ne bi ni drkao ni jebao a nekada kad bi i štuki uvalio... |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 401
![]() | Re: vas prvi put.. Moja frendica svakom dečku kaže: Hej guy, sorry, no sex before mariage! Uglavnom je to govorila cijelo ljeto... Ali meni je to glupo... I onda se oženiš i požališ šta ti sex nije dobar! Hahhaa |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-07-08 Lokacija: Popovača Godina: 16
Poruka: 40
![]() | Re: vas prvi put.. Citat:
| |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: vas prvi put.. Citat:
![]()
__________________ | |
| | |