| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; Ili u prijevodu: nema mraka prije braka p.s. a kak je bilo? a bilo je...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Ili u prijevodu: nema mraka prije braka ![]() p.s. a kak je bilo? a bilo je...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. moj prvi put jos nije bio
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #25 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Zakaj sve većina govori krivi tip? Tada nije bio, nisu mi jasna ta "očekivanja" - kaj ste vjerovali u bajke o savršenstvu prvog puta ili pak u maštarije da će vaš osobni pionir zauvijek ostati s vama? Na kraju, nevjerujem da je itko ikoga natjerao na prvi sex...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vas prvi put.. nije,već je bila spavala sa 2 dečka prije mene jbg dobar sam u krevetu šta ćeš ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 28-09-07 u 16:52. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: vas prvi put.. zato jer ga nisam voljela,bila sam trenutno sa njim kada sam htjela napraviti "što i svi rade"-glupača. a i to, poslje se ispostavilo kada sam ga ostavila da je to ispričao cijelom gradu-nije me dirnulo samo je potvrdio kakav je kreten. ja ću ti reći kako sam ja očekivala prvi puta-s nekim koga volim i do koga mi je stalo.nisam zamišljala da se udam za tipa koji mi bude prvi ali nisamni razmišljala da ću biti toliko retardirana i spavati sa tipom koji mi ništa ne znači. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Pa bilo je ok, ništa posebno, tip je bio j***** zgodan, ali ja pojma nisam imala kaj hoću, nije bilo ništa spektakularno, kasnije je svakako bilo bolje
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvi, put, vas |
« koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi"
|
Što biste učinili da imate ovakav život? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:56.