| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; Jbga, nada...ono, sad sam ja njemu dala svoj cvjetak i sad je on dužan ostati.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Jbga, nada...ono, sad sam ja njemu dala svoj cvjetak i sad je on dužan ostati. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Meni je bilo odlično. Baš ga se rado sjetim, a još rađe prakticiram (sad kad smo se već ispraksirali) ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 79
![]() | Re: vas prvi put.. 14 god.Turska,pripreme za ljetnu sezonu plivanje.Frend(17) i ja...na jednu zensku iz kluba...frend me prosvercal pa smo je izjebali ko zivotinju...sad mi je malo zao cure kaj smo joj sve radili... ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Purger | Re: vas prvi put.. A s dečkom ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Citat:
![]()
__________________ pametni znaju | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Citat:
a prvi put, pa ništa posebno, onako dobro za prvi put. u svakom slučaju nije mi ža, šta sam tila to sam i dobila.
__________________ Either love me completley, either just leave. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvi, put, vas |
« koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi"
|
Što biste učinili da imate ovakav život? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:22.

pametni znaju