| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zaljubljena7 jer ja bih htjela spavat s deckom , ali sam procitala da prvi put i nije bas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Citat:
![]()
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Jel neku forumasicu netko sa povecom kiflom razdjevicio? Jel to utjecalo na vas seksualni zivot kasnije? Da li ste odmah usvojili veće (da ne kažem) duže standarde pa ekipa sa prosječnim penisom vas nemre zadovoljiti. Ili vas je pak frka velikih penisa da vas ne raspori iznutra?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. ogy car...kao i uvijek!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Pas mater, danas me prate filmici sa velikim kiflama ![]() Osjecam se nekako "malo" ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #58 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: vas prvi put.. Citat:
Citat:
![]() Morala sam vidjeti kaj je iskomentirao ![]() Mislim da je frkica u pitanju, ko zna kaj bi se unutra moglo pošemeriti Pa di stane to sve unutra ![]() | ||
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put..
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 9
![]() | Re: vas prvi put.. e,ovak ja iam jedno pitanje...nadam se da ce mi netko znat odg. mna njega...spavala sam sa deckom prije tri dana,prvi put...i krvarila sam...al meni jos nakon tri dana ide malo krv...dal je to normalno??plz odgovorite...pusaaa |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvi, put, vas |
« koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi"
|
Što biste učinili da imate ovakav život? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.

T1950