Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zaljubljena7 jer ja bih htjela spavat s deckom , ali sam procitala da prvi put i nije bas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-07, 13:49   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase
Re: vas prvi put..

Citat:
Pravi autor: zaljubljena7 Pogledaj Poruke
jer ja bih htjela spavat s deckom ,ali sam procitala da prvi put i nije bas nesto..
a ja bih htjela imat ugodna sjecanja na svoj prvi sex..
a jebemu sunce prijateljice?? prvi put ce ti bit ili sutra ili za 3 god? nemože odma bit drugi ili stoti put!! mora jednom bit i taj prvi put!!

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 13:54   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Jel neku forumasicu netko sa povecom kiflom razdjevicio? Jel to utjecalo na vas seksualni zivot kasnije? Da li ste odmah usvojili veće (da ne kažem) duže standarde pa ekipa sa prosječnim penisom vas nemre zadovoljiti. Ili vas je pak frka velikih penisa da vas ne raspori iznutra?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 16:00   #53 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Jao Oggy
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 16:01   #54 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Jel neku forumasicu netko sa povecom kiflom razdjevicio? Jel to utjecalo na vas seksualni zivot kasnije? Da li ste odmah usvojili veće (da ne kažem) duže standarde pa ekipa sa prosječnim penisom vas nemre zadovoljiti. Ili vas je pak frka velikih penisa da vas ne raspori iznutra?
jedna riječ : careeee
Star 19-12-07, 16:12   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

ogy car...kao i uvijek!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 16:52   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Pas mater, danas me prate filmici sa velikim kiflama
Osjecam se nekako "malo"
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:50   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

lijepo
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:51   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Citat:
Pas mater, danas me prate filmici sa velikim kiflama
Osjecam se nekako "malo"

Morala sam vidjeti kaj je iskomentirao

Mislim da je frkica u pitanju, ko zna kaj bi se unutra moglo pošemeriti Pa di stane to sve unutra
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 07:27   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,230
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: LAMPA8 Pogledaj Poruke
smijao sam se kao lud..

e bas si lampa, nisi morao bar pred njom
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 23:11   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 9
malena007 se izdvaja iz mase

e,ovak ja iam jedno pitanje...nadam se da ce mi netko znat odg. mna njega...spavala sam sa deckom prije tri dana,prvi put...i krvarila sam...al meni jos nakon tri dana ide malo krv...dal je to normalno??plz odgovorite...pusaaa
malena007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prvi, put, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108