| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; nee,iam 15 god...kaj to nesmije bit??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| charolastra | Re: vas prvi put.. pa da misliš da smije ne bi pitala
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #74 (permalink) |
| charolastra | Re: vas prvi put.. nije ništa kažem, ali ipak te moram tjerati na pregled, za svaki slučaj ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #76 (permalink) |
| charolastra | Re: vas prvi put.. pa sad, svašta se događalo i većinom je to sve normalno ili tako nešto samo hrabro sa mamom
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: vas prvi put.. taman ti je vrijeme da odes k ginekologa , bolje sprijecit nego snosit posljedice, to ti nije nis zabrinjavajuce, ako nece kod muskog - kaj je normalno, odi kod zenskog ginekologa pa ce mi ona malo pomoc u svemu, a i usput ako se mislis i dalje "duboko zaljubljivat" , treba ti ginekolog bar da znas kakve anti-baby pilule da mos uzimat, ali ti to nebi preporucio ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vas prvi put.. Prvi put kad sam spavala s dečkom menga mi je kasnila 2 mj i več sam mislila pa nije moguče da sam se prvi put poseksala i ostala trudna?! Izgubila sam 2 godine života zbog toga ![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvi, put, vas |
« kakav ste tip osobe kad vas ili nekog vašeg bliskog neko napadne
|
Sto pokloniti curi za 18.rodendan? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

, treba ti ginekolog bar da znas kakve anti-baby pilule da mos uzimat, ali ti to nebi preporucio