| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; Dobro, shelby, moze svima da se desi, kad se osoba opusti (alkohol, strast, zanos), nije to stvar neke pameti! Lako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Dobro, shelby, moze svima da se desi, kad se osoba opusti (alkohol, strast, zanos), nije to stvar neke pameti! Lako je drugima govoriti sta je dobro, ali ko je u svemu unapred sagledavao posledice i premisljao se, taj se nikad nije opustio...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #82 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. ja san prvi put napravija glupost, al je bilo zanimljivo tad ![]() 15. god u moru s par god starijom zesnkom ...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: vas prvi put.. bilo ok prvi put, sa 14, slovakinja koja je imala 19 (i znala je to, al mi naravno nije mogla odoljeti ), šetao s njom po ulici, jedne vruće ljetne noći, i krenuli mi prema plaži i bez puno razmišljanja sam to napravio iako je ona vec bila iskusnija, a meni pri putbilo mi je super, neznam kako je njoj bilo, vjerojatno je vise ocekivala al nea veze...
__________________ |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vas prvi put.. gle, mozes ti u svemu uzivati, al brate mili, pa jel toliko tesko bar neku vrstu zastite koristit il makar otic po daj after pilule ako zastita nije funkcionirala.. yebes ti takav sex kad se poslje toga grizes kad ce ti mens doci..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Slazem se, ali ne razmisljaju svi tako! zastita se podrazumeva, iako ni jedna nije 100% sigurna! Ljudi se nekad zanesu, ne znaci da su glupi! a ko stalno tako postupa, mora mu se nekad i obiti o glavu!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. Citat:
Imali smo mi zaštitu naravno al eto,hvala bogu da su mi samo podivljali hormoni od promjene ![]() | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. a gle sex sa kondomom, ma nije to neki osjecaj, a bez je uzitak kak spada, al opet ako cura ostane trudna jebiga ostala je radi zajebancije bez kondoma, al onda kaj je tu je , nadje se neko realno rijesenje i ide se dalje, zato se pazi da se ne zavrsi u curi na kraju nego van, pa su opet manje vjerojatnosti od trudnoce iako i tada postoje i kaj je u neplodnim danima, ma kako god okrenes u kurcu je ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #88 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: vas prvi put.. Citat:
Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #89 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: vas prvi put.. a dobro gle svakom pase drugacije i svakom je drugacije bolje kuzis, meni je bez kondoma, al onda malo vise pazim kuzis ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: vas prvi put.. Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvi, put, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:40.

), šetao s njom po ulici, jedne vruće ljetne noći, i krenuli mi prema plaži i bez puno razmišljanja sam to napravio iako je ona vec bila iskusnija, a meni pri put