Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi vas prvi put.. u Društvo forumu; Dobro, shelby, moze svima da se desi, kad se osoba opusti (alkohol, strast, zanos), nije to stvar neke pameti! Lako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-08, 13:20   #81 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,537
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar
Re: vas prvi put..

Dobro, shelby, moze svima da se desi, kad se osoba opusti (alkohol, strast, zanos), nije to stvar neke pameti! Lako je drugima govoriti sta je dobro, ali ko je u svemu unapred sagledavao posledice i premisljao se, taj se nikad nije opustio...
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 13:23   #82 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

ja san prvi put napravija glupost, al je bilo zanimljivo tad
15. god u moru s par god starijom zesnkom ...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 13:34   #83 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 109
The_Voice se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku The_Voice

bilo ok prvi put, sa 14, slovakinja koja je imala 19 (i znala je to, al mi naravno nije mogla odoljeti ), šetao s njom po ulici, jedne vruće ljetne noći, i krenuli mi prema plaži i bez puno razmišljanja sam to napravio iako je ona vec bila iskusnija, a meni pri put

bilo mi je super, neznam kako je njoj bilo, vjerojatno je vise ocekivala al nea veze...
Star 18-05-08, 14:09   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Dobro, shelby, moze svima da se desi, kad se osoba opusti (alkohol, strast, zanos), nije to stvar neke pameti! Lako je drugima govoriti sta je dobro, ali ko je u svemu unapred sagledavao posledice i premisljao se, taj se nikad nije opustio...
gle, mozes ti u svemu uzivati, al brate mili, pa jel toliko tesko bar neku vrstu zastite koristit il makar otic po daj after pilule ako zastita nije funkcionirala.. yebes ti takav sex kad se poslje toga grizes kad ce ti mens doci..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 14:31   #85 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,537
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Slazem se, ali ne razmisljaju svi tako! zastita se podrazumeva, iako ni jedna nije 100% sigurna! Ljudi se nekad zanesu, ne znaci da su glupi! a ko stalno tako postupa, mora mu se nekad i obiti o glavu!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 11:03   #86 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
gle, mozes ti u svemu uzivati, al brate mili, pa jel toliko tesko bar neku vrstu zastite koristit il makar otic po daj after pilule ako zastita nije funkcionirala.. yebes ti takav sex kad se poslje toga grizes kad ce ti mens doci..
Imali smo mi zaštitu naravno al eto,hvala bogu da su mi samo podivljali hormoni od promjene
hrv69 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 12:52   #87 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

a gle sex sa kondomom, ma nije to neki osjecaj, a bez je uzitak kak spada, al opet ako cura ostane trudna jebiga ostala je radi zajebancije bez kondoma, al onda kaj je tu je , nadje se neko realno rijesenje i ide se dalje, zato se pazi da se ne zavrsi u curi na kraju nego van, pa su opet manje vjerojatnosti od trudnoce iako i tada postoje i kaj je u neplodnim danima, ma kako god okrenes u kurcu je
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:18   #88 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Slazem se, ali ne razmisljaju svi tako! zastita se podrazumeva, iako ni jedna nije 100% sigurna! Ljudi se nekad zanesu, ne znaci da su glupi! a ko stalno tako postupa, mora mu se nekad i obiti o glavu!
slazem se s tobom

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
a gle sex sa kondomom, ma nije to neki osjecaj, a bez je uzitak kak spada
neopisivo sam sretna jer moj decko nema takvo misljenje
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 07:13   #89 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

a dobro gle svakom pase drugacije i svakom je drugacije bolje kuzis, meni je bez kondoma, al onda malo vise pazim kuzis
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 16:42   #90 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-04-07
Godina: 16
Poruka: 146
sonchy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sonchy

Citat:
Pravi autor: malena007 Pogledaj Poruke
e,ovak ja iam jedno pitanje...nadam se da ce mi netko znat odg. mna njega...spavala sam sa deckom prije tri dana,prvi put...i krvarila sam...al meni jos nakon tri dana ide malo krv...dal je to normalno??plz odgovorite...pusaaa
Mozes se posevit, a ne mozes otic ginicu....
sonchy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prvi, put, vas

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114