Ajde ljudi ebo vas, odgovaraj te...
Raspravljate o temi Velicine o.o u Teens forumu, dio Društvo foruma; Ovako, imam 14 godina za nekih 5 Mjeseci, Znaci malo vise od 13 i pol. Zanima me dali mi je ...
Ajde ljudi ebo vas, odgovaraj te...
Jel to u dignutom ili spuštenom stanju?
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
momčiću mali, pa ti još rasteš,tek ti je 13 ipo godina, mislim da je to za tvoju dob dobra duljina, čak i više od dobrog
sad mislim da bi na ovo muški forumaši mogli bolje odgovoriti, sigurno su ga oni mjerili kad su bili u tvojoj dobi![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
mali ti je mali
jel ga natežeš redovito?
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Dajte ne jebite malog, imat će komplekse. Pimpač ti je čisti prosjek bijelog spolno zrelog muškarca. AKo ne vjeruješ, reci ovim svojima da se okupite svi uz neki edukativni film ili časopis koji će vas uzbudit, uzet od starog šubler u ruke, i mjeri. Pa na populaciji od barem 5 osoba ćeš već dobiti neki zaključak![]()
ja imam 30 godina i Johnny mi je dugi oko 17 cm, barem je bio toliko prije 10 godina kad sam polagao jedan ispit... znate kako je-noć,nervoza,kava,johnny, rotring trokut i ja![]()
mislim da je to i uopće neki prosjek, ili se barem nadam
tako da je tvoj već sad skoro veći...
ko tebe kamenom ti njega kruhom