pitaj neku zajednicku frendicu od povjerenja da ispipa situaciju![]()
Raspravljate o temi volim ju a dobri smo prijatelji i isto drustvo... u Teens forumu, dio Društvo foruma; ljudi svida mi se cura i stvarno je bomba,al ima jedan mali problem,u istom smo drustvu,i dobri smo prijatelji,da to ...
pitaj neku zajednicku frendicu od povjerenja da ispipa situaciju![]()
a ono bacis u salu ako te sjebe, da si samo tija vidit jel od povjerenja ili nestocitaj ispadnes jos veci papak, reci sto mislis i ako nista da bi tija da ostanete prijatelji i gotovo.
Nastavi se ponašati kao papak i sigurno će se zaljubiti u tebe.
Boli te tintilinić za društvo. I o kakvom prijateljstvu govoriš između žene koju voliš i sebe? To nije prijateljstvo nego pretvaranje. Prestani glumatati i idi ravno u glavu. Nemaš što izgubiti, suprotno vlastitim iluzijama.
Potpisi su za budale.
e da jedna sitna stvarcica, ne volis ju, samo ti se svidja, za volit nekoga triba proc odredjen peroiod upoznavanja i svega.
"tintiličetina"...xD
fala...ovu sub joj je rodendan pa cemo to sredit..mislim da me nebi odjebalo i cini se da se spetlja pokraj mene kada pricamo,kada ja negdje odem nasamo ona ide zamnom i moli me da se vratim ili kada smo nasamo ima neke cudne reakcije...al ok...ko neproba neprofitira
Zadnji Uredio morcina : 27-05-09 u 20:00
Mislim ja bih joj rekao...pa ako mi se sviđa pa šta bude, ali ako ti je dobra prijateljica, onda ce ti i ostati ako dobijes i negativan odgovor..