| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; HDZ je protiv... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: volite li zapaliti travu? koji kreteni al ce popusit izbore hehehe ja volim zapalit vise nego boga vidit, jer onda boga vidim
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: volite li zapaliti travu? probo sma jednom, nije mi se svidjelo... nikada više neću zapalit, jer nije moj stil, a niti mi ne treba to u životu... al da nekima paše, paše...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 16
Poruka: 425
![]() | Re: volite li zapaliti travu? ja sam samo probao,smrdi i sranje je i tocka.(bar meni) danas se dvije cure iz razreda napusile i cijeli dan su cas nadrkane, cas pjevaju, bas bolesno... ![]() sve mi se to skupa zgadilo i onda sam rekao da necu dozvoliti sebi da se nadjem u takvom stanju...ikada! piva je piva , Karlo-Vacko ![]() Zadnji Uredio techno_knight : 17-09-07 u 14:01. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Re: volite li zapaliti travu? nEkAd zNAN zApaLiT tRaVu, Ali mEnI iSkRenO nAjDRaZE JE KaMiLIcA... ![]() ZnAn dA zVUcI cUdNo, Al Ja saN cUdnA tAkO Da.... ![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.

Smoke weed every day
Tko rano rani,zahebo je pjevca