| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; mogu ti se crvenuti oci..ma jel?? ice, ako tamo ima 300grama onda sam ja superman.. btw ja zapalim tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06 Godina: 21
Poruka: 80
![]() | Re: volite li zapaliti travu? mogu ti se crvenuti oci..ma jel?? ice, ako tamo ima 300grama onda sam ja superman.. btw ja zapalim tu i tamo otkad sam zavrsio skolu, al dok sam iso u skolu na dan po 10-ak grama nas trojica..nismo bili normalni, nevalja pretjerivat..al ko bi nama objasnio.. Negdje sam cuo ili cito da su u njemackoj dozvolili uporabu vutre u medicinske svrhe ali uz strog nadgled i to..na recept naravno, to je bilo negdi prije.. pozz.. PLUR
__________________ progressiva.. |
| | |
| | #118 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? ne baš al ak se vrti koja u krug onda može ![]() btw i nek netko ovog tipa bana...tip samo vrijeđa i ne samo na ovoj temi...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.