| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; lol bateborisov je nepismen^^^... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? tip ne zna pisat i vrijeđa...je da mi ga je već malo žao al fbs šta ćemo s njim?! ![]() edit: sorry sad vidio. već riješeno
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #124 (permalink) |
| charolastra | Re: volite li zapaliti travu? Brao fbs
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: volite li zapaliti travu? Ja travu nikad još nisam zapalio. Ironija je ta što mi se društvo ubija od trave ali mene nekako ne vuče da probam što ne znači da neću nikada probati, ali zasada nisam. Nemam pojma jel' išta propuštam što nisam još zapalio ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: ZG-metropola
Poruka: 79
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
ovdje ima 30g a ne 300g!!!neko te dobro spalio.. ![]() | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? duvao sam ko lud u srednjoj,neduvam vise al ako je prava prilika i dobra ekipa,uzmem par dimova i zadovoljan sam bilo je trenutaka kad te puknu pisevi,kad te uvati tupilo jebiga,kad ti nije nista ono standard vridi probat samo radi toga da vidis kako je to kad se vas par naduva pa vas uvati smijeh kojeg nemos zaustavit ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... Zadnji Uredio RizLA : 15-12-07 u 15:27. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.

Ajme majko, krvava stopala svuda oko nas. Gadno je bilo. Kada je ponoča otkucalo, osiječali smo se kao da je 5 ujutro... Siječam se jednog prizora iz 4 sata ujutro. Dvojica u komi, jedan je srolao poslijednju džoku, ali nije imao snage za zapalit... Drugi mu govori: "Ajde je*i Boga, zapali i daj to vamo!" A on mu na to: "Stani malo... Da se stabiliziran....čekaj..." Na što mu on: "A kolikoooo je to malo?" Odgovori mu on: " A jednu deseeeeeeeet, petnaeeeeest minutaaaaaa..."