| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; pa zapravo da....držim se one -da je to zdravo s vremena na vrijeme- jednom-dvaput godišnje tek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: volite li zapaliti travu? pa zapravo da....držim se one -da je to zdravo s vremena na vrijeme- ![]() ![]() jednom-dvaput godišnje tek toliko....ipak darujem krv pa da ne bi bilo ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #143 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? da pred zgradom tak da mi nije do koljena , al nekim cudom uvijek nakon 10 min dodje crveni kamion i polije to vodom ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 247
![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Nekada jesam - ne često, ali tu i tamo. Dok jednom nisam pretjerala (+loša trava). Bilo mi je tako loše, slabo, odvratno pa rekoh: "Nikad više!!!!!" Tu i tamo mi dođe volja, ali imam ja svoje: & ![]() |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 26
![]() | Re: volite li zapaliti travu? zapalila sam 2-3 puta... al nemam neku želju za tim ni potrebu ni ništa ![]()
__________________ Lako je kad te neko ni ne zavoli... Tad samo tamna strana srca zaboli... Teško je kad za nekog jedinog i svog postaneš zrnce soli... Teško je kad Tvoj Neko prestane da te voli... |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Na proljeće kad se u vrtu osuši obavezno, na radost cjelom susjedstvu. A onu travu, reći ćete, uh toga nije bilo u mojoj mladosti, mi smo kupovali cigarete na komad.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #150 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? ne, nisam piroman, ja volim hrvatsku ![]() ma samo sam par puta...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

&