| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim kalašnjikov mi zvuči dobro i "ubitačno" bogami ije... ma sve su to prejaki '... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: volite li zapaliti travu? bogami ije... ma sve su to prejaki 'hibridi' kod nas se puši smeče s 3-4% THCa.. tamo skankovi s 20-30%!! to vam je ono ko na filmu dok se smijete kak se napuši 5ljudi od neke male pljugice... ..al znate da je to to čim prvi dim osjetite! sweeeet
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #152 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? ma ja prestao konzumirat ima godinu i pol dana ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #154 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? sretno ti bilo ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: volite li zapaliti travu? U 2. srednje sam se neko vrijeme upusavao 24/7. Prije skole, preko odmora, poslije skole, popodne, navecer, prije spavanja... Jedanput sam dosao na nastavu toliko pregazen da se toga sata uopce ne sijecam. Onda sam vidio koliko me to przi i odlucio sam odjebat sve. Zna se jos tu i tamo zalomit koja, al samo za razbit nesanicu. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? ja osobno ne pušim travu, ali imam prijatelja koji puše! od poroka imam samo alkohol i sex! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.