Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Pogotovo sušena trava za zeku ili sijeno....

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 21:47   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 9
Chr_Ma se izdvaja iz mase
Re: volite li zapaliti travu?

Pogotovo sušena trava za zeku ili sijeno.
Chr_Ma je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:12   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 20
Poruka: 23
Yugosaki se izdvaja iz mase

Volim više od boga
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 23:14   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

I da volim nebih se hvalio po netu,kurčenje!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 17:19   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 23
Poruka: 71
Nomaad se izdvaja iz mase

nikad nisam zapalil žižu ak to misliš
al zato jesam zapalio travu i od toga skoro cjelu šumu
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 17:33   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Slažem se s jakyllom, nema mjesta toma ak briješ po teretani (ko ja i neki...)
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 18:15   #16 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ja nisam nikad niti neću

Rađe odem malo do teretane kako i zanetti kaže

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 18:28   #17 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Jesam i volim i idem u teretanu. Mislim da je cijelo protivljenje marihuani u sluzbenim krugovima, cista zabluda. Marihuana nije nesto sto bi trebalo pusiti svaki dan, ali svakako ne skodi zapaliti ponekad, no to je manje vazno. Bitno je da marihuana moze pomoci smanjivanju bolova kod zlocudnih bolesti, a kod bolesnika sa reumatizmom moze povecati pokretljivost udova opustajuci zivce i misice. Do 1971. cannabis je bilo propisivan na recept za odredjene skupine bolesnika.

THC iz Cannabisa stimulira receptore u mozgu koji dovode do opustanja blokiranih zivaca kod teskih bolesti poput multipleskleroze. Omogucava osobama prikovanim u kolica ovom teskom bolescu da se dignu i hodaju uz pomoc stapa. da ne bi ispalo da pricam nebuloze ovo je sve zakljucak jednog dokumentarca koji je na znanstveni nacin prikazao medicinsku upotrebu cannabisa, kombinirajuci to sa pricama ljudi koji ga koriste u emdicinske svrhe.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 19:49   #18 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Bilo je to desetog maja, 2007 godine, u 19:00. Kad smo izili sve ćevape, i popili par pivi i sokova, jedan od prijatelja je naglo ustao i izvadio vrećicu - 300 grama.

Njih 5-6 su se odmah bacili na rolanje...

Sjedio sam na čelu stola. Prvu "Bakuru" sam ja zapalio. Zatim se proslijedila 2, 3, 4, 5... Iz ruke u ruku je kružilo po stolu. Držao sam bocu pipija pokraj noge... Nakon kojih 30ak minuta išli smo na balkon, na sviježi zrak da se stabiliziramo. Bilo je piševa, svega i svačega... Malo stabilzirani krenuli smo u dnevni boravak, uzeli kolače, upalili tv: Zeta Jones i progonjeni. Ajme majko, krvava stopala svuda oko nas. Gadno je bilo. Kada je ponoča otkucalo, osiječali smo se kao da je 5 ujutro... Siječam se jednog prizora iz 4 sata ujutro. Dvojica u komi, jedan je srolao poslijednju džoku, ali nije imao snage za zapalit... Drugi mu govori: "Ajde je*i Boga, zapali i daj to vamo!" A on mu na to: "Stani malo... Da se stabiliziran....čekaj..." Na što mu on: "A kolikoooo je to malo?" Odgovori mu on: " A jednu deseeeeeeeet, petnaeeeeest minutaaaaaa..."

Bio jedini put, nemože se mirno spavat od toga, hvataju me horori. Viđam bijele indijance i sranja. Garant zadnji put.

Zadnji Uredio ice : 18-05-07 u 19:53.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 19:53   #19 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

nije ni čudo što nakon 300 g ne želiš više

volio sam zapalit u srednjoj, ali sam to ostavio iza sebe. Jednostavno me više to ne privlači i ne vidim više nikakav gušt u tome.
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 20:12   #20 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika professionalac

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 86
professionalac se izdvaja iz mase

nIKADA NEBIH ZAPALIO TRAVU...MOGU TI SE CRVENUTI OČI
professionalac je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pusenje, trava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111