| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Pogotovo sušena trava za zeku ili sijeno.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: volite li zapaliti travu? nikad nisam zapalil žižu ak to misliš al zato jesam zapalio travu i od toga skoro cjelu šumu ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: volite li zapaliti travu? Ja nisam nikad niti neću Rađe odem malo do teretane kako i zanetti kaže
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Jesam i volim i idem u teretanu. Mislim da je cijelo protivljenje marihuani u sluzbenim krugovima, cista zabluda. Marihuana nije nesto sto bi trebalo pusiti svaki dan, ali svakako ne skodi zapaliti ponekad, no to je manje vazno. Bitno je da marihuana moze pomoci smanjivanju bolova kod zlocudnih bolesti, a kod bolesnika sa reumatizmom moze povecati pokretljivost udova opustajuci zivce i misice. Do 1971. cannabis je bilo propisivan na recept za odredjene skupine bolesnika. THC iz Cannabisa stimulira receptore u mozgu koji dovode do opustanja blokiranih zivaca kod teskih bolesti poput multipleskleroze. Omogucava osobama prikovanim u kolica ovom teskom bolescu da se dignu i hodaju uz pomoc stapa. da ne bi ispalo da pricam nebuloze ovo je sve zakljucak jednog dokumentarca koji je na znanstveni nacin prikazao medicinsku upotrebu cannabisa, kombinirajuci to sa pricama ljudi koji ga koriste u emdicinske svrhe.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Bilo je to desetog maja, 2007 godine, u 19:00. Kad smo izili sve ćevape, i popili par pivi i sokova, jedan od prijatelja je naglo ustao i izvadio vrećicu - 300 grama. ![]() ![]() Njih 5-6 su se odmah bacili na rolanje... ![]() Sjedio sam na čelu stola. Prvu "Bakuru" sam ja zapalio. Zatim se proslijedila 2, 3, 4, 5... Iz ruke u ruku je kružilo po stolu. Držao sam bocu pipija pokraj noge... Nakon kojih 30ak minuta išli smo na balkon, na sviježi zrak da se stabiliziramo. Bilo je piševa, svega i svačega... Malo stabilzirani krenuli smo u dnevni boravak, uzeli kolače, upalili tv: Zeta Jones i progonjeni. Ajme majko, krvava stopala svuda oko nas. Gadno je bilo. Kada je ponoča otkucalo, osiječali smo se kao da je 5 ujutro... Siječam se jednog prizora iz 4 sata ujutro. Dvojica u komi, jedan je srolao poslijednju džoku, ali nije imao snage za zapalit... Drugi mu govori: "Ajde je*i Boga, zapali i daj to vamo!" A on mu na to: "Stani malo... Da se stabiliziran....čekaj..." Na što mu on: "A kolikoooo je to malo?" Odgovori mu on: " A jednu deseeeeeeeet, petnaeeeeest minutaaaaaa..." ![]() Bio jedini put, nemože se mirno spavat od toga, hvataju me horori. Viđam bijele indijance i sranja. Garant zadnji put. Zadnji Uredio ice : 18-05-07 u 19:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:26.

Ajme majko, krvava stopala svuda oko nas. Gadno je bilo. Kada je ponoča otkucalo, osiječali smo se kao da je 5 ujutro... Siječam se jednog prizora iz 4 sata ujutro. Dvojica u komi, jedan je srolao poslijednju džoku, ali nije imao snage za zapalit... Drugi mu govori: "Ajde je*i Boga, zapali i daj to vamo!" A on mu na to: "Stani malo... Da se stabiliziran....čekaj..." Na što mu on: "A kolikoooo je to malo?" Odgovori mu on: " A jednu deseeeeeeeet, petnaeeeeest minutaaaaaa..."