| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Nema šanse nikad iako dosta ljudi oko mene ćesto puši travu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 4
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Nema stvarno nista bolje... Prvi put nije bilo kul...samo sam sjedio cijelu festu i nisam mogao ruke dignuti a ni otvoriti oci ali nisam spavao. Drugi put sam se napusio dobro, kod prijatelja, prvo pojeli pizzu i takve stvari, stvarno se dobro najeo i onda zapalili jednu 2-3 pljuge i kad je to meni uhvatilo, ja sam pojeo jos jednu cijelu pizzu i cipsa koliko hoces. Drugi mi je put bilo najbolje dosado. Sada sam jednu dvadesetak puta zapalio, uvijek je dobro, sjecam se zadnji put, isli pecati, pa zapalili prije sto smo napravili stapove, kad je to mene streslo, legao sam na jednu stijenu i uzivao, smijali smo se jednu 2 sata bez pecanja. Mislim, jebiga, neki nece da ni probaju, "Zapet cu u tome!!, biti cu pravi drogeras" i takve stvari, isto kao i cigare, samo sto s ovime malo vise letis. Svako be trebao probati makar jednom, prije nego sto kazu ista o tome! |
| | |
| | #203 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 974
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
![]() | |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-04-08
Poruka: 4
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
Nije fora pusiti svaki dan, ja pusim mozda 3-4 puta svako ljeto, mozda 1-2 zimi i tako...mislim, neces to postati drogeras ako jednom probas. Isto kao sa cigarom, pusis li ti svaki tjedan kad festas, mozes ostati kao pusac. Ali ako ti pusis jednom godisnje, mozda kad je nova godina ili tako nesto, malo je sanse da ces to nastaviti pusiti "Jer to se trazi". | |
| | |
| | #205 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: volite li zapaliti travu? Meni je zlo, kad netko pokraj mene pusi.... ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 176
![]() | Re: volite li zapaliti travu? tako je slazem se.kaj ti vrjedi jedna trava tako su svi govorili jednu pojednu onda u bolnici broji jedan pojedan dan. ![]() ![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu?
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

iako dosta ljudi oko mene ćesto puši travu