| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mekto Kao nema posljedica Pa ajde ti meni objasni koje su to posljedice na meni nastale od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Pa ajde ti meni objasni koje su to posljedice na meni nastale od pušenja trave?? Ako misliš na to da dugogodišnje svakodnevno pušenje izaziva impotenciju, dim od duhana uništava pluća i sl. s tim se slažem, ali dugogodišnje svakodnevno uživanje šećera izaziva šećernu bolest, pa šta ko ti kaže da ga moraš svaki dan u neodmjerenim količinama konzumirati. Kao što bi rekao jedan poznati valjda znanstvenik kojem ime ne znam, al znam za izjavu "pretjeranim konzumiranjem svaka supstanca postaje ubojiti otrov". Ali ako izuzmemo to da neodmjerenost izaziva posljedice (a u tome trava kao supstanca igra manju ulogu, a veću karakter čovjeka koji je uzima) nema posljedica koje bi povremeno konzumiranje izazvalo. Ja npr. volim zapaliti i zapalim kad god imam priliku i želju, pa nisam primjetio da sam postao narkoman, posto gluplji, da zaboravljam stvari ili sl. Dakle koje su to posljedice o kojima govorite??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #212 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Arise ne shvaćam- zar pušenje trave ima manje zdravstvenih posljedica od pušenja duhana (ne mislim na ovisnost o jednom ili drugom- nego katran, oštećenje pluća i sl)? A da se već izjasnim kad sam ušao u raspravu- nikad nisam zapalio travu (ali sam probao nešto jače, i vidio da to utječe prilično negativno na mene).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #213 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 211
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
Slazem se "pretjeranim konzumiranjem svaka supstanca postaje ubojiti otrov".... Koliko vidim ne pusis ti svaki dan niti znas sta je to i kakve posljedice ostavlja...samo ti pusi ovu kemiju....
__________________ Bok buraz bok kada prdnem cujes rok | |
| | |
| | #218 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? prva i jasna stvar koju valjda zna cijeli zg, je da se prava trava u zg-u nemre nac, a i to malo kaj ima je koma, sad se u danasnje vrijeme uzima sk... , a to je i puno bolje , a i usput trava danasnjice nije kaj je nekoc bila ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.