| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Jesam i vjerovatno hocu opet , ali ne zbog sebe nego zbog drustva. Ne smis ispast picka.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #263 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Probala sam, nije mi pretjerano napeto...tu i tamo zapalim kad me pukne (ne često, do 2 puta godišnje)
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #265 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
blah...totalno si ispao picka s ovako glupim stavom...ali bitno je da to frendovi ne znaju, ne? ![]()
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso | |
| | |
| | #266 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
![]() ___ Btw, tu i tam si roknem jednu s frendovima... mozhda 1 u 3 mjeseca... jako malo sve u svemu
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | |
| | |
| | #267 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 488
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Nikad probao, puno puta mi je bilo ponuđeno. No drugs for me. Ali ako je u državi legalan alkohol i cigarete, ne vidim razloga zašto se ne bi i dekriminalizirala trava.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #269 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
A kad ti jednom frend ponudi da mu popušiš kurac, ne smiješ odbit, da ne bi ispao pička. Jer samo pičke ne puše kurac.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #270 (permalink) | |
| The Eye | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.

blah...totalno si ispao picka s ovako glupim stavom...ali bitno je da to frendovi ne znaju, ne?