| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Jesam i volim i idem u teretanu. Mislim da je cijelo protivljenje marihuani u sluzbenim krugovima, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
Napominjem da određeni sastojci marihuane imaju različite učinke, tako da ne bi ko razumio ovo kao preporuku ![]() Zadnji Uredio Dr Jekyll : 18-05-07 u 20:43. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: volite li zapaliti travu? nisam nikad pusila travu, niti cu, u to sam se uvjerila, jer tu su svaki dan prijatelji koji puse kraj mene , a ja se uvik maknen malo dalje jer mi to smrdi i ne privlaci me kad poslin vidin na sta liče... bas mi je jedan prijatelj nekidan napusen reka da je primjetia da ja nikad necu da prican s njim dok je napusen...to ja vjerojatno nesvjesno ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-07 Lokacija: novi zagreb Godina: 20
Poruka: 9
![]() | Re: volite li zapaliti travu? kad neko ima kod sebe trave, zakaj ne? nit ti neće bit previše loše od nje nego ćeš se samo smijat... osim al te murija ne uhvati... al nikad ne bi brijo poput onih koji solo puše i nabavljaju. samo s ekipom |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Lose podnosima travu. Vec 5-6 godina nisam zapalila, a mislim ni da necu vise nikad.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 879
![]() | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
nema beda, razumijem te treba (skoro) sve probat...e ice.. šta ako prestanem s cigarama znači nema ni trave a? | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 1,905
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Ponekad, zašto ne???iako me to u mlađim danima privlačilo puno više neg sad
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 117
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? nekada prije sam znala zapaliti ali nisam već duže vrijeme niti imam želju. mislim da u tome nema ništa loše ako nije pretjerano. u početku sam jako dobro podnosila travu (ili je očito bila loša) a zadnjih par puta kad sam zapalila bilo me ubilo...
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:05.

Svi smo mi MASS SARR

Ajme majko, krvava stopala svuda oko nas. Gadno je bilo. Kada je ponoča otkucalo, osiječali smo se kao da je 5 ujutro... Siječam se jednog prizora iz 4 sata ujutro. Dvojica u komi, jedan je srolao poslijednju džoku, ali nije imao snage za zapalit... Drugi mu govori: "Ajde je*i Boga, zapali i daj to vamo!" A on mu na to: "Stani malo... Da se stabiliziran....čekaj..." Na što mu on: "A kolikoooo je to malo?" Odgovori mu on: " A jednu deseeeeeeeet, petnaeeeeest minutaaaaaa..."
treba (skoro) sve probat...