Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Teens
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Jesam i volim i idem u teretanu. Mislim da je cijelo protivljenje marihuani u sluzbenim krugovima, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-07, 20:38   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,539
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: volite li zapaliti travu?

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Jesam i volim i idem u teretanu. Mislim da je cijelo protivljenje marihuani u sluzbenim krugovima, cista zabluda. Marihuana nije nesto sto bi trebalo pusiti svaki dan, ali svakako ne skodi zapaliti ponekad, no to je manje vazno. Bitno je da marihuana moze pomoci smanjivanju bolova kod zlocudnih bolesti, a kod bolesnika sa reumatizmom moze povecati pokretljivost udova opustajuci zivce i misice. Do 1971. cannabis je bilo propisivan na recept za odredjene skupine bolesnika.

THC iz Cannabisa stimulira receptore u mozgu koji dovode do opustanja blokiranih zivaca kod teskih bolesti poput multipleskleroze. Omogucava osobama prikovanim u kolica ovom teskom bolescu da se dignu i hodaju uz pomoc stapa. da ne bi ispalo da pricam nebuloze ovo je sve zakljucak jednog dokumentarca koji je na znanstveni nacin prikazao medicinsku upotrebu cannabisa, kombinirajuci to sa pricama ljudi koji ga koriste u emdicinske svrhe.
Ništa ti ne pričaš nebuloze, sve je kako si rekao. U medicini, sastojci marihuane imaju pozitivne učinke u ovim stanjima: suzbijanje povraćanja i mučnine koju izaziva kemoterapija određenih malignih bolesti, snižavanje povišenog očnog tlaka (glaukom), terapija epilepsije, te (kao što si rekao) pozitivni učinci kod multiple skleroze. Moderna medicina ne bježi od toga, čak se marihuana vrlo intenzivno istražuje, pošto očito ima puno dobrih učinaka na živčani sustav.
Napominjem da određeni sastojci marihuane imaju različite učinke, tako da ne bi ko razumio ovo kao preporuku

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 18-05-07 u 20:43.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 22:48   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 194
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8

nisam nikad pusila travu, niti cu, u to sam se uvjerila, jer tu su svaki dan prijatelji koji puse kraj mene , a ja se uvik maknen malo dalje jer mi to smrdi i ne privlaci me kad poslin vidin na sta liče...
bas mi je jedan prijatelj nekidan napusen reka da je primjetia da ja nikad necu da prican s njim dok je napusen...to ja vjerojatno nesvjesno
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 22:59   #23 (permalink)
wit

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,973
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

pa ono kad dugo ne pokosim, onda da ne kidam kosilicu, polijem malo benzinom, pa zapalim, skoro susjedu muzej za svinje izgorio
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 23:05   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Ja ne palim travu od 1.travnja do 31. listopada. Tada je to zakonom zabranjeno. Lako se proširi požar

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:50   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-04-07
Godina: 20
Poruka: 9
chavoledeni se izdvaja iz mase

kad neko ima kod sebe trave, zakaj ne? nit ti neće bit previše loše od nje nego ćeš se samo smijat... osim al te murija ne uhvati... al nikad ne bi brijo poput onih koji solo puše i nabavljaju. samo s ekipom
chavoledeni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 18:53   #26 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,164
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Lose podnosima travu. Vec 5-6 godina nisam zapalila, a mislim ni da necu vise nikad.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 19:01   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 879
In Flames je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Bilo je to desetog maja, 2007 godine, u 19:00. Kad smo izili sve ćevape, i popili par pivi i sokova, jedan od prijatelja je naglo ustao i izvadio vrećicu - 300 grama.

Njih 5-6 su se odmah bacili na rolanje...

Sjedio sam na čelu stola. Prvu "Bakuru" sam ja zapalio. Zatim se proslijedila 2, 3, 4, 5... Iz ruke u ruku je kružilo po stolu. Držao sam bocu pipija pokraj noge... Nakon kojih 30ak minuta išli smo na balkon, na sviježi zrak da se stabiliziramo. Bilo je piševa, svega i svačega... Malo stabilzirani krenuli smo u dnevni boravak, uzeli kolače, upalili tv: Zeta Jones i progonjeni. Ajme majko, krvava stopala svuda oko nas. Gadno je bilo. Kada je ponoča otkucalo, osiječali smo se kao da je 5 ujutro... Siječam se jednog prizora iz 4 sata ujutro. Dvojica u komi, jedan je srolao poslijednju džoku, ali nije imao snage za zapalit... Drugi mu govori: "Ajde je*i Boga, zapali i daj to vamo!" A on mu na to: "Stani malo... Da se stabiliziran....čekaj..." Na što mu on: "A kolikoooo je to malo?" Odgovori mu on: " A jednu deseeeeeeeet, petnaeeeeest minutaaaaaa..."

Bio jedini put, nemože se mirno spavat od toga, hvataju me horori. Viđam bijele indijance i sranja. Garant zadnji put.
jebem ti kevu ice tu meni nešto kenjaš za pušenje a ti pušiš travu

nema beda, razumijem te treba (skoro) sve probat...
e ice.. šta ako prestanem s cigarama znači nema ni trave a?
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 10:13   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 1,905
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Ponekad, zašto ne???iako me to u mlađim danima privlačilo puno više neg sad
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 11:22   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 384
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

ICE legendo! 300g? mogao si malo i s nama podijelit!!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 11:33   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 117
tigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz mase

nekada prije sam znala zapaliti ali nisam već duže vrijeme niti imam želju. mislim da u tome nema ništa loše ako nije pretjerano. u početku sam jako dobro podnosila travu (ili je očito bila loša) a zadnjih par puta kad sam zapalila bilo me ubilo...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pusenje, trava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108