| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; tu i tamo 2-3 puta u mjesec dana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? nisam pusila travu tri godine i nedavno sam povukla par dimova i otisla u kurac, ubila se....ne mogu reci da mi je bilo loše, daleko od toga, umirala sam od smijeha, plesala i bilo mi je super! prijasnja iskustva mi nisu bila tako lijepa, obicno bi postala paranoicna i osjetila bi kao neku tjeskobu, ali ovaj put je bilo super. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Re: volite li zapaliti travu? ja nisan nikad dosada probala... (što ne znači da neću) al strah me ako ne buden dobro podnila... ne bi volila se navuć na to... al rekoh sebi da ću jednom probat...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #37 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? e ja zapalio jucher travu...i to vjerovali ili ne u grabi s kosilicom nemogu po grabi a flakserica krepala...pa malo super95 i zapalio sam travu
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Volim i ja zapaliti, ali u zadnje vrijeme sve rjeđe.
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? ne pušim....travu ni cigarete ![]() u zdravom tijelu, vrckast duh!
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.