| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: berto11 Mislia je jel šišpu racku lol..ti misliš da ne znam kaj je mali htio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? lol..ti misliš da ne znam kaj je mali htio pitat? ![]() samo sam htjela vidjet da li ima muda reći .... a ništ sad...zasro si mi plan ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-06-07 Lokacija: Split
Poruka: 52
![]() | Re: volite li zapaliti travu? [quote=mama;336813]nisam pusila travu tri godine i nedavno sam povukla par dimova i otisla u kurac, ubila se....ne mogu reci da mi je bilo loše, daleko od toga, umirala sam od smijeha, plesala i bilo mi je super! prijasnja iskustva mi nisu bila tako lijepa, obicno bi postala paranoicna i osjetila bi kao neku tjeskobu, ali ovaj put je bilo super.[/QUOTE to ti sve zavisi od trave, kvalitete, ali i nekad od trenutnog raspoloženja,ja pušim već 20 god. ne svaki dan, neko vrijeme pušim pa onda stanem, i sve tako,momentalno pušim već 3 mjeseca,pušim onda kada sam slobodan od obaveza i od posla,nikad ne pušim kad moram nešto ozbiljno obavljati,umjesto na pivo odem na joint,zdravije,alkohol ne pijem, , nikad nisam imao nikakvih problema s njom, neko priča o ovisnosti o travi???, ja pušim kad imam, kad nema ne pušim, desi se da ne pušim i po mjesec,ima jedna stvar kod trave koja je opasna, a to je marihuana je ILEGALNA, ilegalno je POSJEDOVANJE, UZGAJANJE, PRODAJA-PREPRODAJA, UŽIVANJE a LEGALNO je BITI NAPUŠEN(STANJE NAPUŠENOSTI) iako je i to ILEGALNO ako upravljaš motornim vozilima ili obavljaš #neke# poslove ![]()
__________________ by=eM |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: volite li zapaliti travu? kolko mg marihuane je dovoljno za jedanput ? hm.. mislim da je pitanje možda malo glupo... al eto zanima me kolika je zapravo npr. količina 3 mg... tj. zanima me u kojim se količinama to uopće mjeri??? znam da san svašta natrljala poviše...al nadan se da će neko razumit na šta san mislila i odg mi....
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: volite li zapaliti travu? i kakvo je raspoloženje kad se napušiš ?? ajmo pišite oni koji jesu.... hehe
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Moraš zapalit s nekim tko je već pušio, jer koliko vidim vjerojatno ni frulu ne znaš smotat
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: volite li zapaliti travu? Citat:
Što se tiče osjećaja kakav je: ako si dobre volje i raspoložen to te samo još oraspoloži a ako si katastrofa to te još više sjebe. Bar je kod mene tako. ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? Ne mislim da je trava neko zlo, al je nikada do sada nisam probao. Imao sam dosta prilika, al ipak nije to za mene. Pošto nit ne pušim brijem da bi mene odma žešće šusnulo tak da pokušavam izbjeć ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:50.