| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi volite li zapaliti travu? u Društvo forumu; jedan mi je frend koji je to proba reko da je to slično kao kad se opiješ... ništa opasno.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: volite li zapaliti travu? jedan mi je frend koji je to proba reko da je to slično kao kad se opiješ... ništa opasno.... el se on samo folira il je zbilja tako ...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: volite li zapaliti travu? pa belial! ti o tomu ne bi smio
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li zapaliti travu? zadnji put sam zapalila na kraju godine, zadnji dan skole. volim zapaliti, ali ne trosim ja svoje pare kad uvijek netko ima osim toga, nisam za one brije da sama zapalim. samo u drustvu ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pusenje, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!