ajde pls napisi normalno ber ovih ch w i ostalih sranja da je citko onda mozda i netko obrati paznju ovako mi izgleda kao emo tekst... :bljuv
Raspravljate o temi weza na daljinu u Teens forumu, dio Društvo foruma; zbunjena sam. i sretna i zbunjena. i to me zbunjuje. i sad me zanimau washa mishljenja. iam 17 godina. rieka. ...
ajde pls napisi normalno ber ovih ch w i ostalih sranja da je citko onda mozda i netko obrati paznju ovako mi izgleda kao emo tekst... :bljuv
kakwe weze ima jel pishe č ili ch, ako netko ima mishljenje o owome obratit che pozornost u swakom sluchaju.
Owako, ja ti nish ne kuzhim shta si ti tu napisala, pa predlazhem da uzmesh par satowa instrukcija hrwatskog jezika.
zeno ja bi ti da savjet, al nemam volje citat doh me W bode u oci...
ch, sh i to je jos ok, W iritira,mozda ja nisam dovoljno c0oL, ili nisam 3m4cH, pa ne kuzim te spike...
a bash Vam hVala.
ja sam zaista htijela pomoch, ali dobro. Zatvorila bi temu ali neznam tochno kako se zatvara.
Hvala svejedno.
Vidiš da znaš napisat V!!
Jesi pokušala razgovarat s mamom o tome? Ignorira te kad pričaš o dečku ili i inače?
.
When in doubt, make a fool of yourself.
There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth.
So what the hell, leap!
da bluebird, toe moi nowootkriweni talent hahaahah
a kako chu sad promienit to normalnim riechima, demit...x?
Demit, ne znam, nije teško, ja mislim da je čak i jednostavnije pisat č š nego ch sh, šta ne?