| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi weza na daljinu u Društvo forumu; zbunjena sam. i sretna i zbunjena. i to me zbunjuje. i sad me zanimau washa mishljenja. iam 17 godina. rieka. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | weza na daljinu ![]() zbunjena sam. i sretna i zbunjena. i to me zbunjuje. i sad me zanimau washa mishljenja. iam 17 godina. rieka. dechko isto. osiek. i wech 7 mieseci funkcioniramo predobro, super se slazhemo, widjamo u zagrebu i ide. tehsko. ali ide. i ne bi ga mienjala za nikog tako dobrog ni da mie prwi susied. problem? stara. inache je ful super u zhiwotu mome, i okay se slazhemo. ali...briem da zhena brani to. zato jel je to stwarno ozbiljno. a njoi se ne swidja idea da ia iem kod njega ili neshto, doma. stwar je u tom shtoe bila za nas swih 7 mieseci i sad kad ie doshlo ljeto i swe diwno, sloboda i swe, ona se ne slazhe sa time. ja pricham. a ona shuti. ignoriranje na kwadrat. i shta da radim? kako da njoi promienim mishljenje. i kako da odrzhim wezu. hwala. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: weza na daljinu ajde pls napisi normalno ber ovih ch w i ostalih sranja da je citko onda mozda i netko obrati paznju ovako mi izgleda kao emo tekst... :bljuv
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: weza na daljinu zeno ja bi ti da savjet, al nemam volje citat doh me W bode u oci... ch, sh i to je jos ok, W iritira, mozda ja nisam dovoljno c0oL, ili nisam 3m4cH, pa ne kuzim te spike...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: weza na daljinu Citat:
I potpisujem ostale da napišeš normalnim riječima šta te muči a kako bi ti drugi mogli dati savjete.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubaw, weza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

.
mozda ja nisam dovoljno c0oL, ili nisam 3m4cH, pa ne kuzim te spike...