ja znam da smo mi ljudi ponekad sebicni al mislim da ovo sto mi se dogovdilo nije u redu prema meni
Raspravljate o temi Zasto se to dogodilo u Teens forumu, dio Društvo foruma; evo ovako imam 16 god i ja i jedna cura smo bili jako dobri i kad je ona bila kod ...
ja znam da smo mi ljudi ponekad sebicni al mislim da ovo sto mi se dogovdilo nije u redu prema meni
care nisi jedini!
meni se to isto dogodilo kad sam prvi put mislio imati sex s curom kad sam imao 17 i nije mi se digao,nakon toga me ostavila.Drugu sansu s drugom curom sam dobio pola godine kasnije (prije tjedan dana) i isto mi se nije diga ali sam ja kriv zbog toga jer sam dan prije drka a nemoze mi se dignit dva dana za redom,ova me nije ostavila i rekla je da ce mo se sexat kad mi se digne!
tako da nemas razloga za gubiti nadu !
to ti nije ni c od cure ako te ostavi jer ti se nije mogao dignut, otpisi ju zauvijek
Giggs... Giggs will tear you apart... again
a problem je sta je ona mene otpisala,rekla mi je da me ne zeli ako mi se ne dize na nju ( a kad mi se god digne drka bi na nju jer je najgodnija cura koju znam + je jako pametna i smjesna )
ova druga mi je skoro zgodna kao ta,po pameti su slicne a i ova je bolja jer ce sacekat kad mi se digne.
Hahahahah![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
pa ni curama se ne "digne" svaki put
ja ne vjerujem da ovo čitam
kao curama se to ne događa