Stranica 1 od 23 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 228

Zasto se to dogodilo

Raspravljate o temi Zasto se to dogodilo u Teens forumu, dio Društvo foruma; evo ovako imam 16 god i ja i jedna cura smo bili jako dobri i kad je ona bila kod ...

Starter
    Datum registracije
    31-03-07
    Starost
    19
    Poruka
    59
    Liked
    0 times

Zasto se to dogodilo

evo ovako imam 16 god i ja i jedna cura smo bili jako dobri
    i kad je ona bila kod mene meni nikog nije bilo kuci radili smo nesto na kompu nakon toga me poljubila inace ja nemam problema sa time kuci kad sam drkam mi stoji ko kosi toranj u italiji al kad je ona bila tu meni se uopce nije tio dignuti ona ga je probala onako svojom rukom oziviti al ja sam se totalno preplasio a to mi je moga biti prvi sex nakon toga je ona sramezljivo otisla ca a ja sam ostao u soku sam kuci neznam sto da sad ucinim sto da joj kazem

Starter
    Datum registracije
    31-03-07
    Starost
    19
    Poruka
    59
    Liked
    0 times

Re: Zasto se to dogodilo

ja znam da smo mi ljudi ponekad sebicni al mislim da ovo sto mi se dogovdilo nije u redu prema meni

Vac
    Vac je offline
    Regularni forumas Avatar od korisnika Vac
    Datum registracije
    14-07-08
    Poruka
    321
    Liked
    0 times

care nisi jedini!
    meni se to isto dogodilo kad sam prvi put mislio imati sex s curom kad sam imao 17 i nije mi se digao,nakon toga me ostavila.Drugu sansu s drugom curom sam dobio pola godine kasnije (prije tjedan dana) i isto mi se nije diga ali sam ja kriv zbog toga jer sam dan prije drka a nemoze mi se dignit dva dana za redom,ova me nije ostavila i rekla je da ce mo se sexat kad mi se digne!

tako da nemas razloga za gubiti nadu !

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

to ti nije ni c od cure ako te ostavi jer ti se nije mogao dignut, otpisi ju zauvijek
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Vac
    Vac je offline
    Regularni forumas Avatar od korisnika Vac
    Datum registracije
    14-07-08
    Poruka
    321
    Liked
    0 times

a problem je sta je ona mene otpisala,rekla mi je da me ne zeli ako mi se ne dize na nju ( a kad mi se god digne drka bi na nju jer je najgodnija cura koju znam + je jako pametna i smjesna )
    ova druga mi je skoro zgodna kao ta,po pameti su slicne a i ova je bolja jer ce sacekat kad mi se digne.

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Hahahahah
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Starter Avatar od korisnika GINGER
    Datum registracije
    14-07-08
    Starost
    34
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

pa ni curama se ne "digne" svaki put

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

ja ne vjerujem da ovo čitam
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter Avatar od korisnika GINGER
    Datum registracije
    14-07-08
    Starost
    34
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

kao curama se to ne događa