| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Teens Raspravljate o temi Zasto se to dogodilo u Društvo forumu; Jel i pleše ovako... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto se to dogodilo da nakon tjedan dana neaktivnosti moze se desit da puska opali sama od sebe opet nece valjat...
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 320
![]() | Re: Zasto se to dogodilo u mene nece kratko trajat sigurno,nekoliko puta sam si brojao koliko dugo drkam i mogu skoro minut ako idem sporo rukom gore dolje,ako idem brzo onda mogu cca 30 sekundi.mislim da ce cura sutra ako mi se digne biti jako zadovoljna,a nadam se da cu ja biti jos zadovoljniji jer gledam na televiziji da svi govore da je sex super i ja bi htio vidit kako je to!
__________________ ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zadar Godina: 16
Poruka: 59
![]() | Citat:
samo ja sam cua da najbolji sex traje 7 minuta tojest procitao na nekom portalumislis minutu svrsavanja ili minutu drkanja ? Zadnji Uredio daidza : 15-07-08 u 00:17. | |
| | |
![]() |
« koliko se često napijete/nazujite i koliko vam je alkohola potrebno da vas "čopi"
|
Trebam savjet »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:09.

ja sam cua da najbolji sex traje 7 minuta tojest procitao na nekom portalu