jebote 12 megi a gle ga
Raspravljate o temi 12 Mpixel kompaktni fotoaparat u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; DailyTech - Panasonic, Casio Unleash 12 Megapixel Compact Cameras...
jebote 12 megi a gle ga
aha .. opako stvarčica ... treba 12 megapixela otvorit na kompu, to e faking tapeta ... trebalo bi mi 8 monitora jedan kraj drugog da to vidim u pravoj veličini![]()
Dam se kladit da moj sony od 7.2 mpx radi bolje slike od ovog![]()
koji sony imaš od 7.2
evo još malo podataka ... stvarno ludo .. mož snimati video u HD-u
Panasonic today announced a new compact digital camera capable of shooting pictures with a resolution of up to 12.2 megapixels and 720p high definition videos.
The new Lumix DMC- FX100, scheduled to be available in July, will expand the firm’s existing FX series of compact digital still cameras, which currently top out at a resolution of 7.2 megapixels. The new model will support six 4:3 image resolution modes, ranging from 4000x3000 pixels down to 640 x 480, as well as four 16:9 image modes, which include 4000 x 2248 pixels on the high end as well as 1920 x 1080 pixels and image format for HDTVs.
The high-definition theme continues with the video capability of the camera: Users can record movies in 1280 x 720 (15 frames per second), but can also select less storage intensive recording sizes such as 640x480, 320x240 and 848x400.
Zadnji Uredio silence : 24-05-07 u 08:36
DSC V-3
btw može on imat 12 mpx-a al nije to to... tanak je jako i sumnjam da mu je objektiv dobar, može biti dobar al sumnjam, dok se ne uvjerim kakve slike proizvodi nista...![]()
Neznam zasto svi mjere fotice u megapixelima kad svi koji se bar malo kuze u fotografiju biraju po 10 drugih funkcija,koje su najvaznije.
pogledajte fotke i fotice kakvi se koriste,fotozine.org
Pa to sam i ja reko...
A znam... Ne kuzim koja je to danas fora da u ducanima prodaju fotice po razini megapixela,kao da ce neko imati fotke u obiteljskom almbumu u formatu A0.