| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Canon EOS 350D u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav, ljudi! Kupio navedeni aparat jučer u HG Spotu sa 2BG CF i 18-55mm objektivom za 3900,- kn. Htjeo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canon EOS 350D Pozdrav, ljudi! Kupio navedeni aparat jučer u HG Spotu sa 2BG CF i 18-55mm objektivom za 3900,- kn. Htjeo sam 400D, ali ga nemaju nigdje na lageru i moram čekati pun k na njega. Molio bih eksperte za mišljenje o tom aparatu, a i nekakvi tips&tricks su naravno dobro došli obzirom da sam amater po tom pitanju... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Canon EOS 350D Ako si amater ne znam baš da ti treba tako nešto ali ok
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06 Godina: 29
Poruka: 560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Canon EOS 350D Dobra cijena, dobar aparat, dobra prilika da ga kupim. Da, jesam amater, ne baš ono totalni laik, ali po pitanju DSLR aparata da. Zato otvorih temu da mi ljudi malo pomognu oko toga. ![]()
__________________ Samo je jedno u mom životu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja... Život mi dala, baš kao da je znala, da nikad neće nestat sa mojih usana! Hrvatska!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 350d, canon, eos |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:55.