| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi digi tv u Tehnologija i Tehnika forumu; ima li digi tv poslovnicu ili zastupnika u osijeku. zanima me gdje mogu saznati vise o ovom satelitskom paketu. zna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: digi tv Poštovani pretplatnici, Imamo dobre vijesti za Vas! OiV mijenja poslovni odnos s pretplatnicima Seemore-a s obzirom na činjenicu da je OiV prodao platformu Seemore SATchannel, te prenio sva prava sadašnjih pretplatnika na novog vlasnika - tvrtku Digi satelitska televizija d.o.o.. Što Vas očekuje u novoj ponudi? - izvrsna kvaliteta TV programa, koju osigurava razvijena infrastruktura - povećani broj programa, do 30 programa - izrazito konkurentne cijene u Hrvatskoj - osnovni paket za samo 45 kn - potpuno novi digitalni prijemnik satelitskih programa i nova autorizirana kartica pristupa (Smartcard) Promjena vlasništva platforme Seemore SATchannel ima utjecaj i na određene tehničke izmjene u pružanju usluge: OiV će nastaviti emitirati postojeću ponudu usluga i paketa u okviru platforme Seemore SATchannel putem satelita Hot Bird sve do 1. siječnja 2007. godine. Do tog se datuma sve postojeće prijemne antene trebaju okrenuti prema novom satelitu, Intelsat 10-02, na poziciji 1 stupanj zapadno. Digi satelitska televizija d.o.o. će, kao pogodnost postojećim pretplatnicima Seemore-a, izvesti slijedeće radnje: 1. Kontaktirati postojeće pretplatnike kako bi dogovorili posjet kroz mrežu autoriziranih zastupnika i instalatera u Hrvatskoj 2. Prilikom posjeta pretplatnicima, zastupnici i instalateri će sa svakim pretplatnikom potpisati novi ugovor 3. Instalirati novi digitalni prijemnik i aktivirati novu autorizacijsku karticu pristupa (Smartcard) 4. Usmjeriti pretplatnikovu satelitsku antenu prema novom satelitu, Intelsat 10-02 na poziciji 1 stupanj zapadno 5. Preuzeti postojeću Seemore karticu od pretplatnika bez naplate dodatnih troškova. Do 15. prosinca 2006. nazovite Digi TV na broj: 062 300 333 gdje će Vas naši operateri upoznati s detaljima novog ugovora. Služba za korisnike je dostupna svaki dan od 8 do 22 sata. Digi TV je usluga digitalne televizije s najbržim rastom u središnjoj i istočnoj Europi, s više od šesto tisuća pretplatnika. Trenutno je usluga Digi TV dostupna u slijedećim zemljama: Rumunjska, Mađarska, Slovačka, Češka Republika, a od sada i u Hrvatskoj. Hvala Vam na povjerenju, Odašiljači i veze d.o.o. DIGI satelitska televizija d.o.o. U Zagrebu, 27. studenog 2006. godine KERMAN d.o.o. Evo ovo sam našao, imaš tu neki broj za nazvati. Digi TV \\ Digi satelitska televizija \\ Digi TV Evo i službena stranica.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 09-12-06 u 17:43. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 26
Poruka: 29
![]() | Digi Tv Imamo već 2 mjeseca digi tv . Pretplata je 45kn +kartica.Pola programa ima prijevode na hrvatski (čitaj srpski - what ever). Obično gledamo dokumentarce na Nacional geografic. Meni je najbolja reality tv. Prikaziva sve kao da je u stvarnosti - braćne prijevare, duhove, školski dnevnik, bolesti... Uglavnom mi smo oduševljeni. Imate vi digy tv? Koji vam je najbolji program. Što uopće mislite o digiju? Mi smo se dvoumili između maxa i digija, ali evo, kažem zadovoljni smo. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: digi |
« USB Mini Fridge
|
sony dsc-w35 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.

. Pretplata je 45kn +kartica.