| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Digi TV - nova DTH platforma u Hrvatskoj u Tehnologija i Tehnika forumu; Zašto uvijek neka kvaka mora biti u cijeloj priči, frend mi ima DiGI TV, ali nema HTV 1 i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zašto uvijek neka kvaka mora biti u cijeloj priči, frend mi ima DiGI TV, ali nema HTV 1 i HTV 2, jer oni idu službenom varijantom i HRT im ne daje prava za prijenos, za razliku od MAXTV koja kao bunari isto bespravno, jer je neki dan pisalo u novinama, ali ej veliki zajeb što ne možeš na više od jednog tv-a preko MAX-a gledati različiti program..... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter | SEVERINA snimila još jedan svoj VRUĆI PRIVATNI VIDEO..KLIKNI... AJOJ LJUDI PA TO JE STARI FILM OD PRIJE PAR MJESECI,JA SAM GA SKINULA U PRVOM MJESECU OVE GODINE. Nego sad je tek došao u posjed index.hr pa je cijela frka oko toga. UPS MALI ZAJ.... PRESKOČILA DATUM ZA JEDNO DOBRIH 6 MJESECI AJME BUDALEEEEEEEEEEEE Zadnji Uredio daidza : 31-07-07 u 21:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: digi tv, digitalna televizija, dth platforma |
« Canon EOS 350D
|
bijela tehnika »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:58.